KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.09.29. 08:30
Módosítva: 2024.09.29. 08:45

"Gyászolni fogom azt az életet, amit soha nem élhettél" - a koporsóra borulva búcsúzott 12 éves kislányától az édesanya

A 12 éves kislány eldobta magától az életet, mert nem bírta tovább az iskolai zaklatást.

Összetört az édesanya kislánya temetésén, aki 12 évesen véget vetett az életének, mert már nem bírta tovább, hogy osztálytársai zaklatják. Olyan beszédet mondott, hogy minden jelenlévő elsírta magát.

Charlotte O'Brient, a Strathfield-i Santa Sabina College 7. évfolyamos hallgatóját barátai és családtagjai búcsúztatták pénteken a Sydney nyugati részén található Bossley Parkban található Mary Immaculate Catholic Churchben. Szeptember 9-én saját életét oltotta ki a hálószobájában, mert elviselhetetlenné vált az osztálytársai által okozott gyötrelem. 

Az érzelmek szétáradtak, ahogy Mat és Kelly, Charlotte anyja és mostohaapja több száz gyászolóhoz fordult az istentisztelet kezdetén – arról beszélve, hogy milyen figyelmes, gondoskodó és kedves ember volt.

Kelly mindenkit könnyekig megindított, amikor azt mondta: "Gyászolni fogom azt az életet, amit sosem élhettél. Alig várom, hogy aludhassak, hogy álmomban láthassalak."

Miközben a kislány az iskolai zaklatás miatt halt meg, a szülők úgy döntöttek, a temetésre nem engedik be ezeket a gondolatokat. Ehelyett megköszönték lányuknak azt az örömet, amelyet az életükbe hozott.

Az istentisztelet után Charlotte koporsóját a Rookwood temetőbe vitték, ahol biológiai apja magántemetést tartott élettársával és családjával. 

Beszéde közben Kelly azt mondta: „Minden hiányozni fog belőled, kicsikém. Hiányozni fognak az öleléseink, a csókjaink, a szereteted, a gyönyörű mosolyod, és hogy minden nap megkérdeznéd, milyen volt a napom. Mindig gyászolni fogom azt az életet, amilyenben soha nem éltél. Hiányozni fogsz minden nap. Soha nem leszek jól nélküled, még egy napig sem".

Kelly végül lánya koporsóját megfogva távozott a templomból.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek