Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.14.

Elütötte a busz a 9 éves kislányt: halálával 6 másik gyermeket mentett meg

A kislány halála előtt vágatta le a haját, hogy jótékonykodjon. Halálával is másokon segített.

Szerző P. E.

Egy horrorbalesetben életét vesztette egy kilencéves kislány, aki a járdán kerékpározott a családjával, amikor egy emeletes busz letért az útról és elütötte. Ada Bicakci augusztus 5-én halt meg a kórházban, két nappal azután, hogy őt és ötéves bátyját elütötte egy busz a délkelet-londoni Bexleyheathben. 

 

Adát, aki brit-török ​​állampolgár, kórházba szállították, de súlyos sérüléseket szenvedett, és két nappal később meghalt. Öccsét is elővigyázatosságból kórházba szállították, de később hazaengedték. A múlt hónap végén több- vallású temetést tartottak a kislánynak, akit lelkes tornásznak és úszónak írtak le, és szerveit hat másik gyermek megsegítésére adományozták.

Sam Miles nyomozó őrmester, a Met's Roads and Transport Policing Commandtól azt mondta a bíróságnak: „Öccsével és apjával kerékpározott a járdán, amikor egy emeletes busz felszaladt a járdára, és elütötte Adát, és rendkívül súlyos sérüléseket okozott neki." Elmondta, hogy a busz férfi sofőrjét akkor letartóztatták, de később óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és még nem emeltek vádat ellene. A rendőr felfedte: „A férfi ellen nyomozás folyik, mert veszélyes vezetéssel vádolják, illetve kábítószer hatása alatt halált okozott. Valószínűleg vádat emelnek ellene".

A „jószívű” lány mindössze két hónappal az eset előtt levágatta hosszú haját, hogy jótékonykodjon. A balesetet követően létrehozott GoFundMe oldalon a szülei úgy jellemezték, hogy ő a „kis napsütésük”.

Ada a baleset helyszínének közelében lakott, és egy helyi általános iskolába járt. A környékbeli török ​​iskolába is járt.

Több mint 14 000 font gyűlt össze egy GoFundMe oldalon, amelyet Ada gyászoló családja hozott létre. A pénzből azokat szeretnék támogatni, akik megpróbálták megmenteni a kislány életét.

"Elütöttek és darabokra törtünk. Az egyik részünk hat másik darabra tört és új helyeken él tovább. A köszönet nem elég ahhoz, hogy kifejezzük hálánkat. Nagyszerű cselekedetekkel tiszteljük meg Adát. Az alapok támogatni fogják azokat, akik segítettek bennünket, a sürgősségi ellátástól a kórházunkig. Megszámolni sem tudjuk, hányan árasztottatok el minket a szeretetetekkel, és ez most a köszönetről szól" - írta a család a GoFundMe oldalon.

„Nincsenek szavak, amelyek kifejeznék őszinte hálánkat mindannyiótoknak. Lenyűgözött minket a nagylelkűség, amellyel támogattatok minket és azokat a szolgálatokat, akik gondoskodtak gyönyörű és jószívű lányunkról, Adáról. Nem kételkedünk abban, hogy a múlt fényes emlékei megvilágítják majd a jövő útját. Úgy gondoljuk, hogy kötelességünk biztosítani, hogy ezek az adományok valóban hatással legyenek azokra, akik velünk együtt jártak ezen a pusztító úton. Ada adta nekünk ezt a történetet, ti pedig ezt a felelősséget. Természetesen idővel tájékoztatni fogunk arról, hogy ezek a szívből jövő adományok milyen hihetetlen hatással lesznek az életekre és a szolgáltatásokra. Nyugodj békében, kis napsütésem..."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek