KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.29. 07:30
Módosítva: 2024.09.29. 08:58

Brazil fenékemelést akart, az életébe került az 5 gyermekes édesanyának

A 33 éves anya a beavatkozás után rosszul lett és meghalt.

Egy ötgyermekes anya az első ember, aki egy brazil fenékemelés eljárás következtében halt meg az Egyesült Királyságban. A 33 éves Alice Webb hétfőn hunyt el, alig néhány órával a műtét után. A gloucestershire-i rendőrség megerősítette, hogy vizsgálják a halálesetet, és letartóztattak két embert, akiket emberöléssel gyanúsítanak. 

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

Az anya nem sokkal halála előtt még áradozott a kozmetikusról, aki az eljárást végezte. Az "ajakkirályt", Jordan Parke-t azóta letartóztatták. "Nagyon örülök az ajakkirálynak! Jó eredmények, több kezelés is elvégezve. Nagyon tapasztalt és barátságos, nem mennék máshova!" - írta mindössze három hónappal korábban az édesanya.

Állítólag Alice-t Parke kezelte a gloucesteri Studio 23 klinikán. A nem sebészi kezelés során a betegeknek hialuronsavat és dermális töltőanyagot fecskendeznek a fenekükbe. Az ilyen eljárásokat az interneten körülbelül 2500 fontért kínálják. Egy óra alatt teljesíthetők, és többször is egészségügyi figyelmeztetések tárgyát képezték.

A 34 éves Parke a közösségi médiában "A plasztikai sebészet szószólójaként" írja le magát, és minden Kardashiantól le van nyűgözve, és 130 000  angol fontot költött saját külsejére. Négy orrműtéten és több mint 50 eljáráson esett át, egyszer viccelődött: " A plasztikai sebészet olyan, mint a szex. Nem lehet egyszer. Újra és újra meg kell csinálni."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek