KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.03.

"Ápolónő és felnőttfilmes is vagyok - így két területen is életet mentek"

Azt mondja a nő, azért dolgozik két állásban, mert szeretne több lakást venni.

A 38 éves nő úgy véli, a mai világban, a mai megélhetési költségeket elnézve jobb, ha mindenki több lábon áll. Ezért is vállalt három munkát: nappal ápolónőként dolgozik, éjjel sztriptíztáncos, a szabadidejében pedig pikáns tartalmakat gyárt.

 

Hayli Hooper az így befolyt pénzt arra költötte, hogy vett két lakást, egy harmadikra pedig most gyűjti a pénzét, ebből akarja ugyanis eltartani a családját, valamint három hónapig utazgatni szokott egy évben. Azonban, mint sokan mások a felnőttiparban, Haylit is jelentős megbélyegzés és kritika érte, amiért pénzzé tette szexualitását.

Azt mondta: "Annyira ironikus. Az emberek mindig lenézik a felnőttiparban dolgozókat, és azt hiszik, hogy nem a jövőnkre gondolunk. Nem is tévedhetnének nagyobbat. A szórakoztatóiparban végzett munka lehetővé tette számomra, hogy csúcskategóriás életmódot éljek, előrébb jutva az életben, mint a legtöbb velem egykorú ember, miközben gyakorlatias módon segítek másokon."

Hayli ápolónőként dolgozik, de nincs fix helye, olyan létesítményekbe hívják, ahol a legnagyobb szükség van személyzetre, olyan típusú ápolást végez, amely a legkevésbé kívánatos, ezért többet fizet. Jellemzően heti 20-40 órát dolgozik ápolónőként, igénytől függően. "Heti két-négy éjszakát töltök vetkőzéssel, és ez a pénz közvetlenül a megtakarítási és befektetési alapomba kerül" - mondta. Ezen felül pedig tartalmakat készít, amelyekkel kielégíti a rajongóit. Az így befolyt pénzt pedig adófizetésre szánja.

Hayli ápolói karrierje hozzávetőlegesen 50 000 fontot hozhat évente, hogy fedezze napi költségeit. A sztripperkedés további 114 000 fonttal növelheti éves bevételét, míg tartalomkészítése további 76 000 fonttal járulhat hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek