Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.14.

"A gazdag férjemtől való szakítás után teljesen leégtem – még a Botoxot vagy a szájfeltöltést sem engedhetem meg magamnak"

Anyagilag a padlóra küldte a válás az egykori Playboy-modellt.

Egy korábbi Playboy-modell és hatgyermekes anya élete drámai összeomlásáról beszélt, miután elvált gazdag férjétől.

Az egyesült államokbeli Cincinnatiből származó Nannette Hammond Loschiavo, a „Barbie anyuka” és „A világ legmenőbb Uber- sofőrje” néven ismert. Most azért küzd, hogy visszaszerezze anyagi biztonságát a házassága felbomlása után.

"17 évig otthon maradtam, és anyagilag teljes mértékben a volt férjemtől függtem" - magyarázza Nannette. "Az életem egy tündérmese volt. Egy kastélyban éltem, volt két másik házunk, egy Miamiban és egy New Orleans-ban. Számtalan csúcskategóriás luxusautóm és magánrepülőgépem volt, amelyek bárhová elvittek, ahova akartam. Elmentem bevásárolni, és soha nem kellett aggódnom, hogy mennyit költök."

Az 50. születésnapját nemrég ünneplő szőkeség így folytatta: "Annyi pénzem volt, hogy nem ijedtem meg attól a gondolattól, hogy műtétekre költsem, hogy megőrizzem a szépségemet. Három mellnagyobbításon estem át, C-ről a H-ra, felvarrattam a szemem, az ajkaimat feltöltöttem, folyton műszempillám volt és barnító kezelésem. Megvolt a lehetőségem arra, hogy bármit megtehessek".

A szakítás után Nannette azt állítja, hogy nem maradt otthona vagy autója, és azt mondja, hogy jelenleg egy piszkos, kétágyas lakásban él. Azt mondja, a szakadék egykori pazar életmódja és jelenlegi küzdelme között teljesen zsigerbe vágó.

"Most egy bérelt autóval Uber sofőrködöm, hogy megéljek. Évek óta nem csináltattam meg a körmeimet, nincs pénzem Botoxra és töltőanyagra sem, nem tudok úgy vásárolgatni, mint régen" - kesergett.

Az egykori modell oly sok más nőhöz hasonlóan az OnlyFansben látta meg a menekülés útját, mint mondja, lesz ő még újra gazdag....

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek