KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.01.

Fájt a feje: Azt hitték, csak szemüveg kell a 9 éves kisfiúnak, de halálos diagnózist kapott

Az élénk és vidám gyermek hirtelen került nagyon rossz állapotba.

Végstádiumú agydaganattal diagnosztizáltak egy 9 éves kisfiút, akiről először azt mondták az orvosok, hogy csak szemüvegre van szüksége.

A kisfiú nyaralására gyűjtenek! (Fotó: gofundme.com)

Az essexi Kirsty Bramble eleinte azt hitte, hogy fia, Stanley szorongás okozta fejfájástól szenved. Amikor a kisfiú fejfájásra kezdett panaszkodni, a 38 éves az anyuka éppen gerincműtéten esett át. Ezután azonban gyomorfájdalom is jelentkezett nála, ennek ellenére az orvosok csak annyit állapítottak meg, hogy a fiúnak szemüvegre van szüksége - írja a Mirror.

A következő hónapokban a tünetek csak rosszabbodtak. A korábban élénk és energikus gyermek reggelente öklendezett, súlyos fáradtságot és szédülést tapasztalt. A tünetek annyira súlyosak lettek, hogy Stanleynek ki kellett hagynia az iskolát, az orvosok pedig végül arra a következtetésre jutottak, hogy súlyos migrénektől szenved, amire megelőző gyógyszert írtak fel neki.

Mivel a gyógyszer sem segített, tavaly decemberben a gyermek sürgősségire került. CT-vizsgálatot rendeltek el, így derült ki, hogy Stanley agydaganattal küzd. Ezután megműtötték és kemoterápiát kapott, de az szervezetét megtámadó betegség sajnos gyógyíthatatlan. Édesanyja most pénzt gyűjt, mert ki akarja használni a megmaradt időt. Reméli, hogy Floridába utazhat, hogy hőse, kisfia, élvezhesse álomnyaralását, amíg stabil állapotban van. Bár Stanleynek vannak rossz napjai, a kemoterápia pedig kimeríti, édesanyja szerint megőrizte csintalanságát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek