Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.04.

„Egyszerre szálltak fel a mennybe" - 24 órán belül halt meg az anya és az apa

A férjnek összetört a szíve felesége halála után.

Egy odaadó házaspár tagjai, akik 68 évig voltak házasok, 24 órán belül meghaltak. A család úgy véli, a 89 éves Anne Beaumont szíve összetört, s ebben halt meg, miután közölték vele, hogy férjének, a 91 éves Franknek nem sok ideje lehet már hátra. Az idős nő viszonylag jó egészségnek örvendett, és hirtelen halála hatalmas sokkot okozott a rokonoknak. Aztán alig 24 órával később Frank, aki súlyos demenciában szenvedett, szintén meghalt, miután közölték vele, hogy felesége elhunyt

temetés, koporsó, gyász
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Összetört szívű fiuk, Ian így fogalmazott a Mirrornak:

Mindent együtt csináltak, még szinte egyszerre is szálltak fel a mennybe.

 Az idős férfi már nem tudott magáról gondoskodni, ezért idősek otthonába ment, ahová hamarosan felesége is követte, mert nem bírta nélküle.

Sosem bírták egymás nélkül sokáig. Minden napjukat együtt töltötték. Amikor apukám betegsége komolyabbra fordult, ő még mindig felismerte és tudta, hogy ki is az ő felesége. Viszont egyértelműen beteg volt, és az, hogy az anyukám meghalt, teljesen összetörte a szívét. Néhány orvos, akikkel beszéltem, azt mondta, hogy létezik ilyen, hogy a fájdalomba lényegében belehal valaki. Nem volt szívinfarktusa, egyszerűen csak elaludt és nem ébredt fel többé.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek