KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.17.

Hosszú évek után leleplezték a Titanic titkát, sokkban van a világ

Elképesztő dolgok maradtak épségben, de ezt csak kevesen láthatják.

Mint kiderült, a Titanic tengerfenéken lévő roncsaiból számos tárgyat a felszínre hoztak, de bizonyos relikviákat egy titkos raktárban őriznek az Egyesült Államokban.

A Titanic roncsából felhozott tárgyak Atlanta városában vannak, a pontos helyszín azonban nem ismert. A rejtélyes raktárban állítólag több ezer tárgyat és műtárgyat tartanak, amelyek megmaradtak a hajóbaleset ellenére. A BBC tudósítói bejutottak ebbe a raktárba, amely helyszínét az esetleges rablások elkerülése érdekében nem hozzák nyilvánosságra. Mint felfedték, az ott tárolt tárgyak között van egy jó állapotú aligátorbőrből készült táska, ami az egyik utasé volt, és amelyből egy megfakult fénykép is előkerült. Megtalálható a raktárban egy parfümkészlet is, mely egy műanyag tárolóban épségben megmaradt a tenger mélyén, valamint pezsgősüvegek is szép számmal vannak a gyűjteményben - írja a Unilad.

1912. április 14-én ütközött jéghegynek, majd süllyedt el a Titanic. A jármű elsüllyeszthetetlennek vélt rekeszes hajótörzzsel rendelkezett, ennek ellenére az első útja végzetesen alakult.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek