KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.28.

Teljes sokk: önkezével vetett véget az életének a 4 gyermekes sztár

Édesapja találta meg holtan a 4 gyermekes influenszert.

Holtan találtak hétfőn Kolumbia északkeleti részén, vidéki otthonában egy influencerre és négygyermekes anyára, aki humoros videókat forgatott családjával.

 

A Santander-i rendőrség szerint a 45 éves Yeni Arizát apja fedezte fel kötéllel a nyakában, és egy mennyezeti gerendán lógott. Megpróbálta újraéleszteni a lányát, mielőtt a hatóságok megérkeztek volna, de csak a halál beálltát tudták megerősíteni.

Ariza férjével, három fiával és lányával együtt a COVID-19 világjárvány csúcspontján szerzett hírnevet a farmjukon felvett vígjátéksorozat révén.

A Legfőbb Ügyész Műszaki Nyomozócsoportja állítólag talált egy Ariza által írt feljegyzést, amelyben jelezte, „hogy el fogja követni ezt a cselekményt, és elköszön és bocsánatot kér”. Három fia közül az egyik, Andrés Ortiz azt gondolja, édesanyját megölték.

"Nagyon boldog volt, nem tudom, mi történt, megölték" - mondta a Facebookon közzétett videóban. „Nem tudom, mi történt, minden összeomlott számomra. Valamit tettek vele."

Egy külön videóban az elkeseredett Ortiz elmondta, hogy édesanyja jó hangulatban volt vasárnap, amikor a család felvette a sok humoros videójuk egyikét a YouTube-ra.

„Tegnap remek felvételeket készítettünk, ma pedig már nincs itt” – mondta.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek