Magyar Péter szerint a brüsszeli szabályok megvédenek a migránsoktól: '"Peti, megártott a sok diszkózás?"

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.15.

Hihetetlen: Szembeszállt egy 8 éves lány a bolti rablóval - Videó

Az édesapját is meglepte, hogy milyen hősiességgel viselkedett a lánya.

Szerző K. C.

Nagy volt a riadalom egy Maplewoodban lévő italboltban. Ám aztán úgy ért végét, amire senki sem számított. Ugyanis a fegyveres rablót egy 8 éves kislány és a baseballütője üldözte el. 

Fotó: Twitter videó

Az üzletvezető Leo szerint szombat este fél tíz körül készült bezárni az üzletet, amikor Morrell besétált és végigjárta az üzletet. Az italbolt biztonsági kameráinak felvételein látható, hogy Conchobhar Morrell Amazon futár munkaruhát viselve lép be, majd a zsebébe nyúlt, és egy valósághű pisztolyt helyezett a pultra ezzel jelezve a szándékait.

„Letette a fegyvert az asztalra, megkért, hogy adjam oda neki az összes pénzt és mindent, ami a kasszában volt, mondtam neki, hogy igen, mindent odaadok” - mondta Leo, akivel a pult mögött ott állt a 8 éves lánya.

A férfi készséggel vállalta, hogy mindent odaad, csak a lánya biztonságát féltette. Ekkor Morrell a pult mögé sétált és verni kezdte a gyermekét féltő apát. Másodpercekkel később látni lehet a bátor kislányát, kezében egy ütővel ront rá Morrellre. 

Az aprócska gyermek néhányszor megütötte a gyanúsítottat, mielőtt az elfutott volna. Leo azt mondta, nem is tudta, hogy a lány megpróbált segíteni neki, amíg vissza nem nézte a biztonsági kamera videóját.

„Annyira büszke vagyok rá, annyira erős. Aznap csak sírni akartam. Amikor megláttam a videót, nem gondoltam volna, hogy ezt képes megtenni. Egy síró, sikoltozó kislányra számítottam” - mondta Leo., aki másnap megkérdezte a lányát, hogy mi késztette erre. A lány azt felelte, hogy meg akarta védeni őt, és hogy nagyon szereti őt.

A harminchét éves Conchobhar Morrellt, St. Paulból, hétfőn Ramsey megyében első fokon fegyveres rablás kísérletével vádolták meg. A vádirat szerint Morrell büntetett előéletében szerepel egy 2004-es első fokú, súlyos rablás miatt hozott ítélet. Az Amazon szóvivője szerint Morrell egy harmadik féltől származó csomagküldő szolgálat munkatársa volt, aki csomagokat szállított az Amazon számára. Azonnali elbocsátással sújtották. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek