KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.21.

Csak szép szeretett volna lenni – belehalt a plasztikába a kétgyermekes édesanya

A 38 éves nő nem élte túl a szépészeti beavatkozást.

Egy kétgyermekes édesanya egy törökországi plasztikai beavatkozás során halt meg. Azért akarta a műtétet, mert egy sérülést követően meghízott, emiatt pedig elvesztette az önbizalmát. A brit Kaydell Brown rengeteg pénzt fizetett egy brazil fenékplasztikáért, hasplasztikaért és mellműtétért – ezek azonban végül az életébe kerültek.

Kaydell nem sokkal 38. születésnapja után Isztambulba repült a beavatkozások miatt. Testvére, Leanne is elkísérte. Ő utólag arról beszélt, hogy a beavatkozások sokat jelentettek Kaydellnek. 

Eltörte a bokáját, majd a lábadozás alatt elkezdett hízni, miközben fájdalmai voltak. Az önbizalmát akarta helyreállítani ezzel. Nagyon izgatott volt

– mondta Leanne.

Az önbizalomnövelőnek tervezett utazás azonban tragédiával végződött. Leanne szerint dupla annyi időt volt a műtőben a testvére, mint azt alapból tervezték. Az orvosok végül közölték vele, hogy a műtőasztalon meghalt a testvére. Leanne azt állítja: hiába kérte, nem nézhette meg testvére holttestét.

Másnap a nő könnyek között ment a repülőtérre, hogy hazautazzon. Kaydell holttestét három nappal később visszaszállították az Egyesült Királyságba, bár kiderült, hogy szívének egy része hiányzott. Egy brit patológus megvizsgálta a testet, és pénteken megkezdték a haláleset kivizsgálását. A feltételezések szerint egy tüdőér záródhatott el a műtét során.

Kaydell két fia most 12 és 16 évesek. Őket az édesapjuk neveli majd fel – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek