KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.08.10.

Ő az az apa, aki hagyta meghalni a kislányát a forró kocsiban, míg ő videójátékkal játszott

Kétéves kislányát felejtette a kocsiban, ő pedig békésen játszott a légkondicionált házban.

Egy arizonai apa szégyenkezve hajtotta le a fejét, amikor először jelent meg a bíróságon azóta, hogy megvádolták kislánya gondatlan halálával, akit egy forró autóban hagyott meghalni, míg ő a házban Playstationnel játszott.

 

A 37 éves Christopher Scholtest elsőfokú gyilkossággal vádolták a bíróságon. Ártatlannak vallotta magát.

A múlt hónapban tartóztatták le, miután kétéves lányát, Parkert ájultan találták az autójában az arizonai Maranában lévő otthonuk előtt egy napon, amikor a hőmérséklet elérte a 42 Celsius-fokot. A kislányt legalább 3 órán át hagyták a napon a zárt autóban. A férfi másik két gyereke árulta el, hogy az apjuk odabenn, a légkondicionált lakásban számítógépes játékokon játszott, miközben kislánya a haláltusáját vívta.

Az ügyészek úgy vélik, az apa szándékosan ölte meg kétéves, angyalarcú kislányát. Míg a másodfokú gyilkosság általában halálhoz vezető meggondolatlan magatartáson alapul, az elsőfokú gyilkosság megköveteli, hogy a halál előre megfontolt és szándékos volt. 

Scholtes gyermekei állítólag azt mondták, hogy rendszeresen az autóban hagyja őket működő légkondicionáló mellett, csakhogy a rendőrség felhívta arra a figyelmet, hogy a rendszer 30 perc után automatikusan leáll.

Amikor Parker édesanyja, a 35 éves Erika Scholtes hazatért, megkérdezte férjét, hol van a lányuk, és Christopher állítólag kereste őt az otthonuk környékén, mielőtt eszébe jutott, hogy az autójában ül. Az asszony orvosként dolgozik, azonnal kórházba szállították a gyereket, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek