Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.23.

„Minden tantárgyból megbuktam az érettségin – most milliomos vagyok”

A sok és kemény munka messzire vezet.

Egy motivációs előadó beszélt arról, hogy minden tantárgyból megbukott az érettségin, mielőtt megfordította volna az életét. Sebastian Wilson fényes karriert futott be, több mint két évtizeden át különböző beosztásokat töltött be befektetési bankoknál.

 Sebastian Wilson fényes karriert futott be, több mint két évtizeden át különböző beosztásokat töltött be befektetési bankoknál Fotó: TikTok

A nottinghami születésű ügyvezető korábban nagyon sokrétűnek nevezte magát, egy ingatlanbefektetési társaság igazgatója, befektetési bankok stratégiai tanácsadója, legutóbb pedig motivációs előadó lett. De nem mindig volt olyan magasan, mint ma – sőt, először érettségi nélkül hagyta abba az iskolát. Sok diák aggódik amiatt, hogy mit hoz számára a jövő, de Wilson felfedte, hogy a sok és kemény munka milyen messzire vezet.

Érettségi nélkül hagytam ott az iskolát. Minden tantárgyból megbuktam

– árulta el a férfi. Hozzátéve, mennyire elszomorította, amikor megtudta, hogy kudarcot vallott. Néhány vizsgát újra megpróbált, miközben fizikai munkát vállalt gyárakban és pizzériákban. Néhány hónap elteltével úgy döntött, hogy egyetemre akar menni, majd 2001-ben számítástechnika és üzleti tanulmányok szakon végzett. Wilson első érettségi eredményei nem befolyásolták a sikerét, és arra buzdítja azokat, akik ma megkapják az eredményeket, hogy maradjanak nyugodtak. 

Emberek tucatjai kommentálták a férfi sikerét, és megköszönték neki, hogy megosztotta bölcsességét. 

Ez jó példa, még akkor sem adta fel, amikor abbahagyta az iskolát, és továbbra is keményen dolgozott, meglett a jutalma

- idéz egy TikTok-felhasználót a Mirror.

@4wordthinking Failure to success. Failed GCSE’s to a Transformation Director. Check out Sebastian’s story! #motivation #blackexcellence #blacktok #businesstok #business #entreprenuer #gcse #exams #success #fyp #foryou ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek