Létrehozva: 2024.08.03.

„A sógornőm ellopta a babám nevét, amit már évtizedekkel ezelőtt lefoglaltam”

A nő nem tud túllépni a történteken.

Egy hölgy kiakadt a sógornőjére, amiért ellopta a babája nevét, miközben ő termékenységi problémákkal küzdött.

kéz, baba, kisbaba, csecsemő
A hölgy teljesen kiakadt a sógornőjére Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Elmondta, hogy azóta várta, hogy kedvenc fiúnevét használhassa, mióta gyerekkorában meglátta azt. Még azt is elvárta, hogy a szűk családjában mindenki kerülje ezt a névadást a gyermekénél, hogy véghez tudja vinni a tervét. De miután megosztotta a nevet terhes sógornőjével, megdöbbenve tapasztalta, amikor az újszülött születési anyakönyvi kivonatán azt felfedezte.

Termékenységi gondokkal küzdők, és a sógornőmnek tegnap született meg a kisfia. Körülbelül egy hónapja ültünk és beszélgettünk a babanevekről, és én hülye megmondtam, hogy mi lesz a leendő fiam neve. Ez volt a kedvencem úgy 10 éves korom óta. Mondott pár nevet és még csak nem is hasonlítottak az enyémhez

- írta a Redditen közzétett posztjában, majd így folytatta:

„Tegnap szült, és legnagyobb megdöbbenésemre a kedvenc nevemet adta neki. Megértem, hogy nem tarthatok igényt egy névre, főleg, ha nem vagyok terhes. De úgy éreztem, ez egy ki nem mondott szabály, hogy a család nem használja.”

Az asszony feldúltan, sírva fakadt a helyzet miatt - és most szembesíteni akarja a sógornőjét a történtekkel, hogy megpróbálhassa elfogadni a valóságot és továbblépni. A nő bejegyzésében tanácsot kért a felhasználóktól, hogy miként lépjen tovább a történteken és mit mondjon neki.

Sokan azt tanácsolták, hogy ettől még használja a nevet, hiszen nem a világ vége, ha közös nevük lesz az unokatestvéreknek - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek