KÜLFÖLD

Szerző G.X

Létrehozva: 2024.08.21.

Rég azt hitte, hogy megúszta: 16 év után bukott le a kamaszfiút megrontó tanárnő

Könnyen lehet, hogy ő maga rég meg is feledkezett az afférról – nem úgy áldozata. Bő másfél évtizeddel szörnyű tette után kattant a bilincs a tanárnő csuklóján.

16 év: ennyinek kellett eltelnie, míg végre kattant a bilincs egy szexragadozó középiskolai tanárnő csuklóján. Áldozata, egy akkor 14 éves fiú ugyanis csak a közelmúltban jelentkezett a hatóságoknál. A zsaruk ezt követően három hónapig nyomoztak, majd augusztus elején őrizetbe vették a ma már 52 éves, Connecticut államban, közelebbről Wallingford városában élő Renee DeLeont. Noha a nőre a hivatalos iratokban úgy hivatkoznak, mint volt tanárnő, márciusban még biztosan tanított, sőt, legutóbbi munkaadója honlapján még most is jelenlegi tanárként szerepel.

Renee DeLeon
Renee DeLeon tanárnő igencsak komoly vádakkal kell szembenézzen

A nyomozás kiderítette: DeLeon nem kevesebb, mint 10 hónapon keresztül folytatott viszonyt a kiskorúval, aki nem mellesleg a diákja is volt. A hatóságok úgy vélik, más áldozata nem lehet a szexéhes tanárnőnek.

A bíróság végül úgy döntött, Renee DeLeon 25 ezer dollár (közel 9 millió forint) óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Tárgyalása augusztus legvégén kezdődik majd.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek