Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.19.

Nem vicc: ingyen sterilizálják a férfiakat a Demokrata Párt elnökjelölő konvencióján

Nehéz ehhez bármit is hozzáfűzni...

A Planned Parenthood nevű születésszabályozással foglalkozó szervezet ingyenes vazektómiát (művi meddővé tétel) és abortuszt biztosít minden érdeklődő számára a Demokrata Párt elnökjelölő konvencióján - írja Fox News amerikai hírtelevízió online kiadása.

Ingyen sterilizálják a férfiakat a Demokrata Párt elnökjelölő konvencióján

A Demokrata Nemzeti Konvenció (DNC) augusztus 19-én, hétfőn vette kezdetét az Illinois állambeli Chicagoban. Az előzetes várakozások szerint az eseményen fogadják majd el hivatalosan Kamala Harris elnökjelöltségét. A szokásoknak megfelelően a DNC ezúttal is egy színpompás ünnepély lesz rengeteg zenei fellépővel, programokkal és panelbeszélgetésekkel. Idén először viszont a Planned Parenthood egyik mobilklinikája is hivatalos a rendezvényre, amely „ingyenes vazektómiát és gyógyszeres abortuszt” kínál a baloldali szavazóknak, szimpatizánsoknak és párttagoknak.

Az Egyesült Államok legnagyobb abortuszszolgáltatója a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy abortoszklinikává alakított buszt küldenek a DNC helyszínére, és előzetes regisztráció után bárkit ingyen sterilizálnak.

Mi a vazektómia?

A művi meddővé tétel vagy sterilizálás műtét férfiak esetében vazektómia néven ismert. A beavatkozás során a spermiumokat szállító vezetékeket, az ún. pandóvezetékeket kötik el vagy vágják el. Ennek eredményeként a spermiumok nem jutnak át a hímvesszőbe, így a férfi reproduktív képessége megszűnik.

Ahogy arra számítani lehetett, a republikánusok körében komoly megütközést váltott ki a Demokrata Párt és Planned Parenthood közös akciója. 

"Azt hittem, hogy ez hír kamu, de nem az. A Planned Parenthood ingyenes vazektómiát és abortuszt biztosít a következő héten a Demokrata Nemzeti Konvención. Még felfogni is nehéz, és valóban szívszorító"

- fogalmazott közösségi oldalán Marjorie Taylor Greene kongresszusi képviselő, Donald Trump egyik legelkötelezettebb támogatója.

Sajtóértesülések szerint a Demokrata Nemzeti Konvención a párt olyan prominensei is felbukkannak majd, mint Barack Obama és Bill Clinton korábbi elnökök, valamint Hillary Clinton volt külügyminiszter és korábbi elnökjelölt. A tervek szerint ott lesz Joe Biden hivatalban lévő elnök is, aki július 20-án lépett vissza az elnökjelöltségtől, alelnökét ajánlva maga helyett.

A republikánusok egyébként már július közepén megtartották a saját konvenciójukat Milwaukeeben, ami Donald Trump elnökjelöltté válásával zárult.  A republikánus rendezvény zökkenőmentesen alakult, a demokraták hétfőn kezdődő chicagói gyűlése viszont már a kezdete előtt viharos képet mutatott. Hamász- és palesztinpárti csoportok és különféle szervezetek már hetek óta készülődnek, hogy tüntetésekkel és provokációkkal zavarják meg a demokratákat, miközben Izrael gázai kivonulását és fegyverembargót követelnek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek