Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.14.

Megszólalt a hospice-nővér: kényelmetlen igazságot osztott meg a halálról

Sokan talán nem szeretnének erről hallani, de fontos, hogy tudjunk róla.

Egy hospice-nővér, Julie McFadden már régóta oszt meg olyan tartalmakat a közösségi médiában, amelyekben a hospice ellátásról, a halálról és a haldoklásról árul el információkat. A célja ezzel az, hogy felkészítse az embereket az élet utolsó pillanataira, és csökkentse a halállal szembeni félelmüket.

Julie McFadden
Julie McFadden már régóta oszt meg információkat a halállal kapcsolatban / Fotó:  YouTube

A haldoklás ugyanis egy igen kényes téma, és sokan visszariadnak attól, hogy beszéljenek róla - ennek ellenére fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mivel jár az, amikor egy személy haldoklik, így nem ér majd minket váratlanul, például egy szerettünk eltávozásakor.

Julie a közelmúltban arra hívta fel a figyelmet, mi történik közvetlenül a halál beállta után, amikor a test már teljesen ellazult.

Minden olyan dolog a testben, amely folyadékot tart vissza, ellazul. Ez az oka annak, hogy a halál néha "piszkossá" válhat, miután valaki meghalt

- mondta el Julie - vagyis, az elhunytnál széklet-és vizeletürítés léphet fel, esetleg váladék távozhat a szemből, az orrból vagy a fülből.

Szeretnék beszélni róla, hogy az emberek ne lepődjenek meg, ha ez megtörténik. Nagyon normális jelenség, és időnként elvárható, hogy bekövetkezik

- magyarázta el a nővér, miért tartotta fontosnak felhívni erre a figyelmet - írja a Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek