Létrehozva: 2024.08.25.

„Az emberek azt hiszik, hazudok nekik a koromról – a lányommal hasonlítanak össze”

Hihetetlen mivel érte el ezt a kinézetet.

Egy 60 évhez közeli nő, akiről azt hiszik, hogy 40 éves, felfedte a titkát, vagyis azt aminek köszönhető, hogy évtizedekkel fiatalabbnak néz ki, mint amennyi valójában.

anya, lánya, kéz, kézfej, fog, beteg, illusztráció
Csodájára járnak az emberek az anyukának Fotó: Pixabay.com

A 34 éves Kimberly Di Benedetto szívesen jár szórakozni édesanyjával, Livivel, akinek korát meghazudtoló külseje mindig feltűnést kelt. A lány barátai közül néhányan még azt is kétségbe vonták, hogy Livi az igazi anyukája a fiatalos megjelenése miatt.

Az anyuka, akit gyakran vádolnak azzal, hogy hazudik a koráról, imádja a bókokat, amelyeket kap. Kimberly, aki a Lusta Hair tulajdonosa, így nyilatkozott erről: 

Anyukám mindenhol, ahová megyünk, megjegyzéseket kap, hogy milyen fiatalosan néz ki. Amikor az emberek megtudják a korát, azt mondják: »Nem hiszem el, hogy 56 éves vagy... 40-nek nézel ki«.

Az adelaide-i anyuka a fiatalos kinézetét az egészséges, aktív életmódnak és a szigorú bőrápolási rutin betartásának tulajdonítja. Évek óta rendszeresen jár edzőterembe, sőt, 52 évesen először részt vett egy testépítő versenyen is.

A nagyobb izomtömegnek köszönhetően Livi nagyon jó erőben érzi magát, és a súlyzós edzésnek tudja be, hogy sikerült átlendülnie a menopauzás időszakon.

„Napi 10-13 ezer lépést teszek meg, és növényi alapú étrendet követek, ami sok zöldséget tartalmaz. Naponta három liter vizet iszom, és mindig természetes termékeket kenek az arcomra. Szeretek naprakész maradni a divat terén is, bár nem próbálok úgy öltözködni, mint egy tinédzser. Szeretem a könnyed ruhákat, és ezt találod a szekrényemben” - nyilatkozta a Daily Starnak a 56 éves nő, aki hozzátette, hisz abban, hogyha magabiztosnak és boldognak érzed magad a testedben, akkor ez a külső szépségedre is kihat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek