Létrehozva: 2024.08.29.

Elvágta saját torkát a magyar turista a reptéren - ezért akart öngyilkos lenni

Egy magyar turista többször is vágást ejtett a saját nyakán, a kolumbiai repülőtéren. A 48 éves férfi ezután fogócskázni kezdett a reptér biztonsági szolgálatával.

A 48 éves magyar férfi augusztus végén érkezett Kolumbiába, ahol azzal kereste fel a bogotai El Dorado nemzetközi repülőtér bevándorlási hivatalát, hogy feljelentést tegyen pénzének és csomagjainak elvesztése miatt – számolt be róla a hatóságok közlése alapján a Daily Mail

A bogotai reptér, ahol az incidens történt Fotó: Google Maps

Az El Colombian kolumbiai hírügynökség Veselin Hristovként azonosította a magyar útlevéllel rendelkező férfit, aki miután megtette a feljelentést, még jobban feldühödött: nem tudta ugyanis levenni a reptéri ATM-ből azt a pénzt, amit húga befizetett a számlájára, hogy meg tudja vásárolni a hazaútra szóló repülőjegyét.

Szilánkot szorított a nyakához

Miután a férfi észrevette, hogy az ATM-ben nincs pénz, eltört egy üveget, majd az egyik szilánkot a saját nyakához tartotta és meg is vágta magát vele. Erre rögtön meg is érkeztek a reptér mentőszolgálatának munkatársai, akik próbálták volna ellátni a magyar turista sérülését, de nem tudtak a közelébe férkőzni, miután Hrisztov nem akarta hagyni, hogy ellássák. Ekkor vette kezdetét a reptéri fogócska.

A repülőtér várója, itt vágta el a torkát a magyar turista Fotó: Google Maps

A zsaruk kétségbeesetten üldözték, és meg is tudták lökni a futva menekülő férfit, ő azonban talpon maradt. Még akkor is sikerült neki ez a bravúr, amikor egy bámészkodó meglehetősen jól célozva, hozzávágta a poggyászát. Ezután a magyar turista még egy nővel is ütközött, mielőtt továbbrohant volna a reptéri tömeg irányába.

Állítsd meg, üsd le! Meg fogja ölni magát, a fenébe is!

 - kiabálták többen is a tömegből.

Végül csak győzött a túlerő és elkapták a 48 éves magyar turistát, akit a beszámolók szerint egy körzeti klinikára szállítottak, ahol ellátták az egyébként nem életveszélyes sérüléseit. A férfit másnap haza is engedték – közölte a kolumbiai nemzeti rendőrség repülőtéri osztálya.

 

Balhés reptér

Érdekes, hogy a magyar útlevéllel rendelkező turista esete mindössze egy nappal azután történt, hogy egy amerikai férfi feltörte az El Dorado repülőtér biztonsági portáljait, és megpróbált feljutni egy már lezárt járat fedélzetére. El is jutott a gép bezárt ajtajáig, amit többször is megpróbált berúgni. Mivel ez nem sikerült neki, könyörgött a személyzetnek, hogy engedjék be a gépbe, de aztán a repülőtéri zsaruk, a légitársaság személyzete és a biztonságiak visszatartották őt. Az eljárás során az amerikai férfi rátámadt egy bevándorlási ügynökre, majd több óra elteltével végül kitoloncolták.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek