Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.08.26.

"Azt hittem, tökéletes férjem van, aztán átlestem a válla felett és olyan megdöbbentő dolgot láttam, hogy nem akarom elhinni, hogy igaz"

A nő most már nem tud megbízni a férjében amiatt, amit a telefonján látott.

Egy nő írt egy szakértői fórumra és elmesélte, összetört a férjéről alkotott szép képe. Az elmúlt évben az Instagram-követői száma jelentősen, körülbelül 1000-ről 150 000 fölé nőtt. A nő sokat fogyott és most inspiráló tartalmakat oszt meg követőivel. Az elmúlt hónapokban azonban több troll-fiók célpontjává vált, és negatív megjegyzéseket tettek a fogyására és a fizikai megjelenésére.

 

"A férjem végig támogatott ezen az úton, de kezdtem gyanítani, hogy ő állhat ezeknek a troll-fiókoknak a hátterében. Mindig azt mondta, hogy büszke rám, de néha úgy érzem, hogy féltékeny lehet a sikeremre, főleg, hogy még mindig van valamennyi plusz súlya. Mindig azt mondta, hogy jobban szeret, ha több hús van a csontomon, meg ilyesmi. Nemrég átlestem a válla fölött, miközben az Instagramon volt és észrevettem, hogy több fiókja is van. Aznap tréfásan megkérdeztem tőle, hogy »Nem te trollkodsz velem, ugye?« Nevetett és nemet mondott, de észrevettem, hogy idegesen rázkódni kezdett, mint amikor hazudik. Érdekes módon azóta a beszólásoknak vége lett. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő írta a gyűlölködő üzeneteket."

A szakértő szerint is arra utalnak a nyomok, hogy a férj állt a bántó üzenetek és kommentek mögött. Azt is tanácsolta, hogy bár alapesetben ez elítélendő, de most az asszony törje fel férje telefonját vagy a laptopon nézzen bele az Instagram-fiókjaiba és így nyerjen bizonyosságot. Arra felhívta a figyelmet, hogy mielőtt szembesíti a férjét, győződjön meg arról, hogy a pénzügyei és minden papírja rendben van. Mint a szakértő fogalmazott: "ha álnéven bántja önt nyilvánosan, képzelje el, mire lenne még képes". Bár ezt nem tanácsolhatta nyíltan, de célzásokat tett arra is a szakértő, hogy a nő most bomba formában van, csinosabb, mint valaha, így játszva találna magának egy olyan férfit, aki megbecsüli és nem a sárba akarja tiporni az önbecsülését.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek