KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.08.10.

A földre zuhant az édesapa, mikor meglátta lányait: szörnyű balesetben vesztette el gyermekeit

Az édesapa hiába hívta a lányait, már nem tudták felvenni a telefont.

Teljesen összetört az az édesapa, aki egy szörnyű balesetben egyszerre vesztette el tinédzser lányait. Az édesapa aggódott, mert lányai nem értek haza időben, de hiába hívta őket, nem válaszoltak. A porba hullott, mikor rájött, miért.

Fotó: GoFundMe

Brian Trumble a DailyMail.comnak elmondta, hogy többször is felhívta lányait, Haileyt (19) és Shelbyt (17), miután augusztus 1-jén nem tértek haza a New York állambeli rochesteri Seabreeze vidámparkból.

Az édesapa a Find My Friends alkalmazást hívta segítségül, hogy megtalálja a lányait. Csakhogy mire a helyszínre ért, a rendőrség már körbekerítette a környéket. Ahogy meglátta, mi történt, a földre zuhant és nem tudott onnan felállni. A mentősök közölték vele, az egyik lánya már meghalt. Brian később megtudta, hogy egy tűzoltó a másik lánya mellett maradt „a végsőkig”. 

A nővérek egy Chevy Cobaltban ültek, kelet felé haladva az Ira Hill Roadon, amikor az autójuk „megugrott egy buckán, áttért a szemközti sávba, és nekiütközött egy második járműnek” – jelentette be a seriff hivatala. „Hailey és Shelby Trumble is belehalt az ütközéskor elszenvedett sérüléseikbe”.  

A lányok – akiknek van egy 21 éves testvérük és két mostohanővérük – nemrég érettségiztek. Mindketten szervdonornak jelentkeztek, így Brian reménykedik benne, gyermekei halála legalább más életeket meg tud menteni.

Brian a végzetes nap reggelén 100 dollárt adott a lányoknak, megölelte őket, azt mondta nekik, szereti őket és szórakozzanak nagyon jól a vidámparkban.

Létrehoztak egy GoFundMe-oldalt, hogy pénzt tudjanak gyűjteni a lányok temetésére.

„Bárcsak tudtam volna segíteni a lányaimnak” – mondta Brian. „Mondd meg a gyerekeidnek, hogy szereted őket, öleld meg őket minden nap.”  

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek