Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.26.

„Nem tudom feldolgozni a történteket" - a kedvenc székében érte a tragédia, szörnyű kínok között halt meg a nagymama

A család azóta sem tudja feldolgozni a gyászt.

Egy özvegy nagymamát ölt meg egy amerikai bully fajtájú kutya az otthonában, miután az nekirontott. Az állat akkor támadt, amikor az idős nő leült egy csésze teázni kedvenc székébe.

Bella brave gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com

A nyugdíjas, 83 éves Shirley Patrick 17 nappal később a kórházban halt meg, miután életveszélyes sérüléseket szenvedett a Bagheera nevű kutya miatt. A demenciás nagymamát egy családtag gondozta, aki a kutyát is gondozta egyúttal. Amikor Shirley  leült meginni egy csésze teát kedvenc székébe a dél-walesi Caerphillyben, ekkor pedig a kutya ráugrott.

Shirley súlyos sérüléseket szenvedett a fején, testén, arcán és karjain, és nem tudott felépülni a szepszis kialakulása után. Eredetileg négy embert tartóztattak le Shirley halálával kapcsolatban, de soha nem emeltek vádat, mert a kutya korábban nem volt erőszakot. 

Édesanyámat megölték, és még mindig nem tudom feldolgozni a történteket. Amikor egyedül vagyok, még csak gondolni sem tudok arra, hogyan halt meg... Ilyen szörnyű módon. Ez sok szempontból tönkretette a családunkat

- mondta a nő fia a Daily Mailnek.

A legszörnyűbb módon halt meg, és soha nem fogok túllépni rajta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek