KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.13.

Mérkőzés közben holtan esett össze a 13 éves focistalány, édesapja küzdött az életéért

Mindenkit ledöbbentett a váratlan tragédia.

Tisztelettel adózott a klubja egy mérkőzés közben elhunyt 13 éves lánynak. Szívből jövő tisztelettel emlékeztek meg a kis Zara Murphyről. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A lány július 11-én, csütörtök este a Louth School Girls League (LSGC) mérkőzésén esett össze, miután rosszul lett. Kórházba szállították a pályáról, ahol azonban halottnak nyilvánították. 

„A Termonfeckin Celtic őszinte részvétét fejezi ki Zara családjának, barátainak és csapattársainak a bekövetkezett korai halála miatt. Gondolataink és imáink ezekben az időkben Briannal, Angelával és Bennel vannak” – olvasható a klub bejegyzésében. 

„A Drogheda Unitednél mindannyian mélyen elszomorodtunk Zara Murphy tragikus halálának hírétől. Őszinte részvétünket fejezzük ki szüleinek, Briannek és Angelának, testvérének, Bennek, valamint Zara minden családtagjának, barátjának és csapattársának. Zara édesapja, Brian és nagyapja, Joe mindketten részei voltak klubunk szövetének, és valóban volt szerencsénk segíteni Zarának, hogy beleszeressen a játékba. Mindannyian mélyen megrendültünk, és nem találjuk a megfelelő szavakat arra, hogy kifejezzük szomorúságunkat és megdöbbenésünket” – búcsúzott a fiatal játékostól a Drogheda United FC. 

Édesapja, Brian, aki a megyében futballbíró, valamint a NEFL Louth titkára, ott volt a mérkőzésen, és lánya mellé sietett, hogy segítsen neki, mielőtt a mentő megérkezett. A rendőrséget riasztották, de meggyőződtek arról, hogy nem történt bűncselekmény. Ez egy tragikus orvosi eset volt. 

Zara az édesapját, Briant, édesanyját, Angelát és testvérét, Bent hagyta hátra. A temetéséről még nem született döntés.

(VIA)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek