KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.16.

Tűzforróvá hevült egy autóban hagyott 5 éves fiú pici teste, esélye sem volt túlélnie a kánikulában

A gyermek életét nem tudták megmenteni.

Egy 5 éves kisfiú meghalt, miután állítólag nevelőszülője hét órára egy forró autóban hagyta - írta meg a CrimeOnline.

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

A portál szerint a rendőrség szerdán találta meg az áldozatot, Dionicio Perezt a hőségben. A gyerek nem reagált semmire. A nevelőanya egy szépségszalon előtt parkolt le a kocsival a nebraskai Omaha városában. A 40 éves Juanita Pinon állítólag órákig a járműben hagyta a kicsit, míg ő bement dolgozni.

A videokamerás felvételeken az látható, hogy a nap folyamán néhányszor visszatért a járműhöz, mielőtt délután 5 óra körül kihívták az omahai rendőrséget és mentőket, és újraélesztést végeztek a gyereken. Ekkor azonban már késő volt, nem lehetett megmenteni a gyereket. A fiú testhőmérséklete több, mint 40 fok volt.

Nem ez az első alkalom, hogy a Pinon ellen vádat emelnek. A hírek szerint 2016-ban megtévesztéssel elkövetett lopás kísérlete miatt ítélték el, de végül enyhítettek a büntetésén.

A tragédia helyszínén a környékbeliek megemlékezést tartottak: a résztvevők kék színű ruhákat viseltek, Dionicio kedvenc színét. Gyertyákat, plüssállatokat és lufikat vittek a tiszteletére, miközben imát mondtak érte. Dionicio biológiai apja és mostohaanyja azt mondta, hogy nehéz lesz feldolgozni a történteket.

Juanita Pinon jelenleg börtönben van. Az omahai rendőrség szerint öt másik gyermeke van a gondozásában, őket most elvették tőle.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek