KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.01.

Kórházba került a 17 éves lány: sokkot kapott attól, ami kiderült

Váratlanul lett rosszul, korábban semmilyen jelet nem tapasztalt.

Bizarr eset látott napvilágot: egy 17 éves lány csak a kórházban jött rá, hogy terhessége kilencedik hónapjában jár. Ugyanazon a napon világra is jött a babája.

A most 25 éves Paige Hall beszámolt arról, ami évekkel ezelőtt történt vele. Az Angliában élő anyuka nem tudta, hogy várandós - írja a Daily Mail. Rejtett terhessége volt, ami azt jelenti, nem jelentkeztek nála olyan nyilvánvaló jelek, mint például a menstruáció elmaradása, vagy a kismamapocak növekedése. Nem csoda tehát, hogy nagyon megdöbbentette, amikor kiderült, babát vár!

Kombinált tablettát szedtem, és szeretném tisztázni, hogy nincs olyan fogamzásgátló módszer, amely 100 százalékosan véd

- tette hozzá a nő, aki akkoriban még nem tervezte a gyermekvállalást. A kórházban már csak azt közölték vele, hogy még aznap császármetszésre lesz szüksége. Akkor persze nagyon megrémisztette ez a váratlan és felelősségteljes helyzet, de a kisfia, Jensen teljesen egészségesen született. Az anyuka most már úgy véli, a gyermekáldás a legjobb dolog, ami valaha történhetett vele.

Rejtett terhesség gyakrabban fordulhat elő azoknál a nőknél, akiknek rendszertelen a ciklusuk, ők ugyanis nem feltétlen tartják szokatlannak, ha kimarad a vérzésük. Ez azoknál a nőknél is megtörténhet, akik szülés után ismét teherbe esnek, mert úgy vélhetik, hogy még nem állt vissza a hormonháztartásuk. A rejtett terhesség veszélyes is lehet a terhesgondozás elmaradása miatt. A kockázatok közé tartozik az alacsony születési súly, illetve a koraszülés. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek