KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.19.

Két kisgyermek árvult el a lakástűzben, az egyikük életéért még mindig küzdenek a kórházban

A kisgyermekek mindkét szülője meghalt a tűzeset során.

Borzasztó tragédia történt szerdán a hajnali órákban az angliai Blackpoolban. A tűzoltóság nagy erővel vonult ki egy lakáshoz, amely szinte teljes terjedelmében kiégett. A házból még időben sikerült kimenteni egy 6 éves és egy 20 hónapos kisgyermeket, a szüleik a 28 éves Joshua Pearson, és a 24 éves Danielle Bamber azonban életét veszítette a helyszínen. A két kisgyermeket kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják őket, a fiatalabb gyermek azonban még mindig kritikus állapotban van.

tűz gyújtogatás
A tűzeset két ember életét követelte /Fotó: Pexels / Forrás: Pexels

A megrázó tűzesetről a Metro magazin számolt be, mint írták, a 6 éves kisfiú állapota stabil, és fel fog épülni, a testvére életéért azonban még jelenleg is küzdenek az orvosok. 

Kiderült, hogy az idősebb kisfiú azért úszta meg az incidenst, mert az egyik szomszéd betörte a bejárati ajtó üveglapját, és kiemelte az égő házból az óvodás korú gyermeket.

A rendőrség közleményt adott ki a tragédiákkal kapcsolatban:

Ma a gondolataink azokkal járnak, akik érintettek a tragikus eseményben. Ez egy szívszorító esemény, amelynek következtében két ember életét veszítette, két kisgyermek pedig elveszítette a szüleit. Az egyik gyermek ráadásul továbbra is kritikus állapotban fekszik kórházban. A munkánk most az, hogy megértsük, hogy mi történt ebben a pusztító tűzben, mi volt az okozója. Az incidens híre mélyen fogja érinteni a környéken lakókat, és szeretném megköszönni a közösség támogatását és megértését

 - nyilatkozta Mike Gladwin főfelügyelő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek