Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.21.
Módosítva: 2024.07.21.

Így reagált Donald Trump Biden visszalépésére

„Helyre fogjuk hozni, amit ő elrontott.”

Joe Biden vasárnap bejelentette, hogy visszalép a Demokrata Párt elnökjelöltségéért folyó kampányból, és Kamala Harris alelnököt támogatja a továbbiakban.

A CNN el tudta érni telefonon a Republikánus Párt elnökjelöltjét. Donald Trump azt nyilatkozta, hogy szerinte Harrist könnyebb lesz legyőznie, és Biden a legrosszabb elnök az ország történetében.

A Donald Trump tulajdonában álló Truth Social-on a volt elnök azt írta, hogy "Joe Biden nem volt alkalmas elnökjelölt, és semmiképpen sem alkalmas elnöknek, és soha nem is volt az". Szerinte az elnöki pozíciót csak hazugságokkal, álhírekkel szerezte meg, illetve a körülötte dolgozók, beleértve az orvosát és a médiát, tudták, hogy "nem képes elnök lenni, és nem is volt az". 

Az NBC Newsnak adott rövid telefonos interjúban Trump azt mondta:

"Soha nem volt még olyan elnök, aki ekkora kárt okozott volna az országnak. Az energiafüggetlenségtől kezdve az illegális bevándorlók millióinak beengedéséig."

Helyre fogjuk hozni, amit ő elrontott

– folytatta. 

Arra a kérdésre, hogy meglepődött-e a bejelentésen, azt mondta: „Eleve nem kellett volna ott lennie... a pincében kellett volna maradnia”.

"Sokat fogunk szenvedni az elnöksége miatt, de az általa okozott károkat nagyon gyorsan orvosolni fogjuk" - írta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek