KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.29.

Napokkal az eltűnése után előkerült a tinédzser lány, az apját őrizetbe vette a rendőrség

A tinédzser most azt tervezi, hogy kitálal a televízióban.

A 15 éves Alison Chao július 16-án tűnt el az apja, Jeffery Chao Los Angeles-i otthonából. Néhány nappal később előkerült a tinédzser, és bár a rendőrség nem árulta el, hogy mi történt vele, a lány édesanyja sejtelmesen azt nyilatkozta, hogy a gyermeke végre biztonságban van nála. Két héttel a lány eltűnése után a rendőrség őrizetbe vette az édesapát, akit most emberrablással, a nyomozók félrevezetésével, és a rendőrségi jelentés meghamisítással vádolnak. Megdöbbentő részletek következnek.

sziréna, rendőrség
A rendőrség letartóztatta az eltűnt kislány apukáját /Fotó: Illusztráció

Az Unilad számolt be róla, hogy Alison édesanyja, Annie az elmúlt napokban folyamatosan a közösségi médiában árult el részleteket a kislánya helyzetéről, és minden követ megmozgatott, hogy megtalálják a gyermekét. Az utcákat járta, és szórólapokat is osztogatott önkéntesek segítségével.

A 15 éves lány az édesapja házából tűnt el, akitől már évekkel ezelőtt elvált az édesanyja, és megromlott a viszonyuk. Alisonnak éppen a nagynénjéhez kellett volna átmennie az apjától, amikor eltűnt.

Sok a kérdőjel az eltűnésével kapcsolatban

Július 23-án aztán a semmiből előkerült Alison, és meglepő helyen, a helyi KABC tévécsatorna épülete előtt jelent meg, és azt állította, hogy el akarja mondani, hogy mi történt vele az elmúlt napokban. Egyelőre azonban nem került adásba a vallomása, viszont a rendőrség nyomozást indított az üggyel kapcsolatban, miután kiderült, hogy a kislány önként szökött meg az édesapjától.

Alison édesanyja így nyilatkozott a lapnak a gyermeke visszatérése után.

Mindig mindent megtettem és megteszek Alison érdekeinek védelmében, a körülményektől, és a minket ért támadásoktól függetlenül is 

- zárta sorait Annie a lapnak. Az édesapa letartóztatásban marad a nyomozás végéig, ahol elvették tőle az óvadékhoz való jogát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek