KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.23.

Életét adta ikergyermekeiért egy édesapa, az egyiküket sikerült megmentenie

Egy érkező vonat elé ugrott az édesapa, hogy életet mentsen.

Egy család legszörnyűbb rémálma vált valóra, amikor egy ausztrál vasútállomáson Sydneyben, amikor egy babakocsi a sínekre gurult, miközben megállíthatatlanul közeledett egy vonat. A babakocsiban egy kétéves ikerlánypáros aludt éppen, amikor eddig megmagyarázhatatlan okból a vonat elé kerültek. A kislányok szülei már túl későn vették csak észre, hogy mi történt, ezért az apukájuk Anand Runwalk halált megvető bátorsággal a vonat elé ugrott és kilökte a babakocsit a jármű elől. A férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe, azonban az egyik gyermeke életét még megtudta menteni.

vonat, sín, sínek
A vasúti sínekről mentette meg az egyik gyermeke életét a hősies édesapa /Fotó: Pexels (illusztráció)

Az Unilad számolt be róla, hogy sajnálatos módon az egyik kislány is életét veszítette a baleset során, ám a kiérkező mentősök arról tájékoztatták a lapot, hogy a testvérét stabil állapotban szállították kórházba, őt meg tudta menteni a hősies édesapa. A fájdalmas incidens július 21-én vasárnap történt a Carlton vasútállomáson

A 40 éves férfi, és az egyik gyermeke halálát a saját szemével nézte végig a gyermekek édesanyja Poona Runwalk. Egy másik szemtanú szerint a nő pánikrohamot kapott a látottaktól, és velőtrázóan sikoltozva próbálta meg kihúzni a családtagjait a vonat alól. Végül az egyik kislányt szinte sértetlenül emelték ki ketten a jármű kerekei közül.

Munkahelye is gyászolja a bátor férfit

A férfi cége is elbúcsúzott a megbízható munkavállalójuktól, az indiai származású Anand ugyanis kizárólag azért költözött Ausztráliába a családjával, mert egy jó lehetőséget kapott az informatika szakterületén.

Mélyen megdöbbentett és elszomorított minket, hogy kollégánk és az egyik kisgyermeke tragikusan elhunyt vasárnap. Imáink a feleségével, és a másik gyermekével, illetve a tágabb családtagokhoz, és kollégákhoz szólnak. Minden lehetséges támogatást megadunk a családjának ebben a gyászidőszakban, és kapcsolatba léptünk a helyi hatóságokkal is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek