Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.17.

„Életem végéig kísérteni fog" - félárván maradt egy kislány az aranyszívű édesanyja balesete után

A család teljesen összetört.

Egy ellopott BMW körülbelül 160 km/óra sebességgel haladt a szembe sávban egy kétsávos úton, amikor az nekiütközött egy szembejövő járműnek. Úgy tudni, egy édesanya meghalt a balesetben három másik ember mellett.

gyertya gyász halál tragédia veszteség búcsú
Fotó: Pixabay (Illusztráció)

A kelet-yorkshire-i A63-as autópályán történt halálos baleset ügyében a Hull Coroner's Court hétfőn indított vizsgálatot. A 43 éves Alison Clark halálát tudták már csak a helyszínen megállapítani. Az ellopott autóban ülő három férfi – a 20 éves Samuel Connors, a 20 éves William Harty és a 21 éves Lawrence James – szintén meghalt a balesetben.

Ian Sprakes, a halottkém arra kérte az esküdteket, hogy vegyék fontolóra a rendőrség szerepét az ütközésben, mivel az ellopott autót nem sokkal azelőtt vették üldözőbe a rendőrök, hogy az A63-as pályájára rossz irányba hajtott volna fel. A meghallgatás első napján részvétüket fejezték ki Clark családja előtt.

Az egygyermekes anya édesapja halála után létrehozta a Good Grief gyászgyalogló klubot, hogy együtt dolgozzák fel a nehéz érzéseket másokkal. A tragédia napján részt vett egy rendezvényükön, onnan tartott hazafelé. A család barátjának, Geoff Ogdennek a bíróság előtt felolvasott nyilatkozata szerint Clark férje, Rob azt mondta, hogy felesége odaadó volt a lányuk, Emily iránt, aki a baleset idején kilencéves volt. A kislány mérhetetlen fájdalmat élt át anyja halála után.

Az, ahogy elvették tőlem, életem végéig kísérteni fog

- mondta a családfő.

A másik kocsi sofőrje szervezetében drogot mutattak ki, elképzelhető, hogy ez vezetett a tragédiához - írja a BBC.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek