Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

Végzetes baleset érte, nem tudták megmenteni a csillogó szemű 2 éves fiúcskát

Szülei, akik harmadik gyermeküket várják, összetörtek. Nélküle semmi sem lesz már ugyanolyan.

A kétéves Wyatt Gordon agysérülést szenvedett, miután július 4-én véletlenül egy medencébe esett. A kicsit kimentették és kórházba szállították, de szülei „legrosszabb rémálma” valóra vált.

A kis Wyatt Gordon, Anne Marie és Zach Gordon fia szörnyű balesetet szenvedett, Szülei „csodáért” imádkoztak és még egy GoFundMe oldalt is létrehoztak, hogy az orvosi költségeket fedezni tudják. 

Jelenleg Wyatt lélegeztetőgépen van. A prognózisa rossz, és ezen a ponton a csodában bízunk

– írta egy családtag a pénzgyűjtés során a kicsi kilátásairól. Sajnos azonban a gyermek állapota nem javult és Wyatt szüleinek legnagyobb félelme beteljesült, a kicsi ugyanis nem mutatott agyi aktivitást, ezért lekapcsolták a létfenntartó gépekről. Három nappal a történtek után, július 7-én hunyt el a baba - írja a Mirror.

Wyatt családját, akik harmadik gyermeküket várják, tönkretette a veszteség. Édesapja, Zach, az észak-karolinai Wacoban tűzoltó, a család számára a kollégái is adománygyűjtést szerveztek.

Wyatt csillogó szemű, nagyon okos és jókedvű kétéves gyerek volt. Szerette az életet és mindenkit. Halálával nagy űrt hagyott maga után

– emlékeztek meg a kicsiről.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek