Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.22.

Elrabolhatták Attilát Németországban – a látó tudja, mi történt az eltűnt devecseri családapával

Már több mint egy hete, hogy nyoma veszett az Ulmban dolgozó Nyári Attilának. A kint dolgozó devecseri kőművest családja és barátai is keresik. Most egy látó is bekapcsolódott a családapa felkutatásába.

Mint az megírtuk, a Devecserből származó Nyári Attila Németországban dolgozott, Ulm környékén. Július 13-án főnöke születésnapját ünnepelték egy városi fesztiválon, ahonnan rejtélyes módon eltűnt és azóta sem került elő. A férfi jó helyismerettel rendelkezik, hiszen már több mint egy éve kint dolgozik. 

Attila szelfije munka közben, az egyik építkezésen Fotó: Olvasói

Mindenki mást mond

Attila három munkatársával töltötte az eltűnése előtti estéjét. Mindhármukat kikérdezték, de eltérően emlékeznek. Egyikük szerint Attila sokat ivott, fellökött egy asztalt, innentől pedig elveszítette a szeme elől barátját. A másik dolgozó szerint egy korsót tört el, ezért kidobták a biztonságiak a fesztiválról. A harmadik vallomás szerint egy játszótéren látták utoljára. Keresésébe a magyar és a német rendőrség mellett a kint dolgozó magyarok közössége is beszállt, egyelőre kézzelfogható eredmény nélkül. 

Három kisgyerek sír utána

Attila apósa, Patai Róbert nyilatkozott a Ripostnak:

Attila dolgos, rendes ember, aki csak a családjának él. Értük dolgozott kint kőművesként, ő tartotta el őket. Egyáltalán nem jellemző rá, hogy sokat igyon. Kollégái is jó embernek tartják, sokan szeretik

 – mondta az összetört após.

Attilának három kisgyereke van, a kicsik nem is értik, mi történik velük, hol van az édesapjuk, akit annyira szeretnek. 

Abban reménykedünk, hogy előkerül, de nem tudjuk, él-e még egyáltalán. Volt egy megérzésünk, egy igazán rossz érzés. Eldöntöttük, ha hazajön látogatóba, megmondjuk neki, ne menjen már vissza. De végül is nem szóltunk neki, amikor legutóbb itthon járt

 – magyarázza az após, aki most Németországba készül, hogy csatlakozzon az Attilát keresőkhöz.

Él, de sötét helyen van

A családnál most jelentkezett egy látó és információkkal szolgált Attiláról. Eszerint Attila életben van, de fájdalmai vannak, különösen a gyomor tájékán. A látó biztos abban: a férfi sötétben tarják fogva, így valószínű, hogy elrabolták. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek