KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.13.

"23 évvel idősebb a párom és elvárom, hogy méregdrága ajándékokat vegyen nekem"

Gucci gyűrű, készpénz - csak pár apróság, amit elvár a párjától a 21 éves lány.

Az influenszer elárulta, mi mindent kapott születésnapjára a 44 éves párjától - többek között egy Gucci gyűrűt és 450 font készpénzt.

Forrás: TikTok

A walesi Ellie Liptrot 2021 végén ismerkedett össze Markkal, amikor még csak 18 éves volt. Ellie, aki nemrég töltötte be a 21. életévét, és Mark alig pár hónap randevúzás után már össze is költözött, és 2022 júniusában csatlakozott hozzájuk Mark két gyermeke, akik Ellie-t „mostohaanyjukként” kezdték emlegetni. 

Ellie-t a párja Thaiföldre vitte, hogy megünnepeljék a 21. születésnapját, emellett drága ajándékokkal is kedveskedett neki. Az influenszerként is tevékenykedő lány persze mindent megmutatott a TikTokon.

"Vett nekem egy Gucci gyűrűt, de kicsinek találta, ezért visszamentünk és vett nekem egy sokkal nagyobbat. Annyira cuki" - lelkendezett a lány, aki aprócska bikiniben mutatta az ajándékokat. Kiderült, kapott még készpénzt is, amit azonnal el akart verni, így bevásárlótúrát szervezett. "Marktól kaptam egy könyvet is, a "Hogyan legyünk jó feleségek" címmel. Ez a legjobb ajándék" - kuncogott.

Méregdrága kozmetikai termékeket is kapott, miközben bevallotta, mindig vágyott ezekre, de nem akart ennyi pénzt elkölteni rá. De azt elvárja, hogy a párja méregdrága ajándékokat vegyen neki. Erre a születésnapjára a nyaraláson kívül még közel 1420 fontot költött a férfi (660 ezer forint).

A kommentelők vegyesen álltak a dologhoz, egyesek szerint igen jó a férfi Ellie-hez, mások azt mondták, az apák tesznek meg ennyi mindent a lányukért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek