Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.

Sokkot kapott a férfi, amikor kiállt az erkélyre: UFO húzott el előtte

Nem is akármilyen UFO-t látott a férfi: arcra hasonlított.

Amint azt a hivatalos Pentagon dokumentumokból tudjuk, az UFO-k általában kör alakúak, háromszög alakúak vagy akár fehér hosszúkásak, mint a „Tic Tac”. Most az Egyesült Államok kormánya újabb formával egészítheti ki a listáját – és ez bizony nem olyan, mint amit valaha is láttunk. 

Az UFO-k rejtőzködhettek, de egy fotó leleplezte őket.
Fotó: vchal

Egy chicagói fotós megosztotta lenyűgöző felvételét egy kísérteties tárgyról, amely színét változtatta, miközben az éjszakai égbolton haladt át. A férfi szerint az UFO arcra hasonlított, mások pedig idegen totemet láttak bele.

A szakértők értetlenül állnak, hogy mi lehet ez, bár a képet „gyönyörűnek és „látványosnak” nevezték. A figyelemre méltó felvételt Dietrich Zeigler készítette. 

"Estefelé járt az idő, amikor a nap a horizont alá süllyedt" – mondta. „Észrevettem néhány színes csillogást, és elővettem a 70-200 MM-es objektívemet, és lefényképeztem. A tárgy megjelenése feltűnő volt, lila, arany és zöld színpalettával. Úgy tűnt, változott a színe, de a forma ugyanaz maradt, ami úgy néz ki, mint egy maszk. Miután gyorsan bementem, hogy megvizsgáljam a fényképeket, nem sikerült újra megtalálnom az égen." 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek