KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.06.20.

"Nem tudom abbahagyni, hogy megcsaljam a túlsúlyos feleségem - annyira jól szórakozom"

A férfi felháborodást váltott ki az interneten, miután bevallotta, az elmúlt három évben folyamatosan csalta a feleségét és nem is akarja abbahagyni.

Szétszedték a kommentelők azt a férfit, aki bevallotta, megcsalja a feleségét, és bár tudja, hogy mindez helytelen, de nem áll szándékában abbahagyni. Az 53 éves feleségével már az egyetem óta együtt vannak, de nemrég rájött, hogy nem szerelmes az asszonyba. Így hát máshol keresett romantikát, és beleszeretett abba a nőbe, akivel a munkahelyén találkozott.

viszony, hűtlenség, kapcsolat, szerető, megcsalás, csalfa, Pexels
Fotó: Pexels

"Minél idősebb lettem, annál inkább rájöttem, hogy amit a feleségem iránt éreztem, összekevertem a valódi romantikus szerelemmel. Nem segített, hogy az idő múlásával sokat hízott. Egyszerűen nem ugyanaz a lány, akit feleségül vettem" - vallotta az 54 éves férfi a Redditen. 

A szoftvermérnök a munkahelyén mentorálni kezdett egy nőt, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültek. A férfi azt mondja, olyan érzéseket kelt benne, mint még soha egyetlen nő sem. Bár a nő frissen végzett az egyetemen, a férfi szerint lelki társak, és hamarosan már az első csók is elcsattant közöttük. 

"El kellett volna mondanom Jane-nek, hogy házas vagyok, de nem bírtam és a flörtünk tovább folytatódott. Hamarosan már le is feküdtünk egymással. Azóta hetente többször is szexelünk."

Az elmúlt három évben rengeteg pénzt költött a szeretőjére a férfi: kifizette a diákhitelét, luxus nyaralásokra vitte és egy luxus lakást is kivett a nő számára. 

"Szeretem, hogy Jane különlegesnek érzi magát ettől és emiatt én is különlegesnek érzem magam. Most már tud a feleségemről, de nem beszélünk róla. Amikor vele vagyok, újra fiatalnak érzem magam. Tudom, hogy bűntudatot kellene éreznem, de ha őszinte akarok lenni, azt hiszem, a feleségemmel már egy ideje tudjuk, hogy valami hiányzik a házasságunkból. Ugyanakkor soha nem szeretném elhagyni a feleségemet, vagy elrontani azt, amink van. Van egy gyönyörű otthonunk, három kutyával és több szép autóval. Mindketten sokat keresünk. Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy a feleségemet egyáltalán érdekelné, ha megtudná. A munkatársammal fekszem le, ezért nem látom okát a status quo megváltoztatására, és Jane sem."

Ennek ellenére vallomását nem fogadták jól a közösségi oldalak felhasználói, akik "önzőnek" titulálják, amiért három éve szeretője van. Az egyik felhasználó megjegyezte: "Úgy tűnik, csak a pénzedért van veled a fiatal lány. A bolondját járatja veled és még ostobább vagy, amiért miatta megcsaltad a feleséged. Majd meglátjuk, mennyire leszel boldog, miután a feleséged elvált és a fiatal lány nem akar majd rólad gondoskodni".

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek