KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.06.06.

„Milliárdos vagyok, de utálom a pénzt költeni – ezt a farmert is csak 13 ezer forintért vettem a Zarában”

Utál pénzt költeni, ezt mondja az a milliárdos, aki a farmernadrágját is a Zarában vette.

A 71 éves John Caudwell szerény körülmények között nőtt fel, hogy aztán egy sikeres üzleti birodalmat építsen, és övé legyen Nagy-Britannia legdrágább otthona. A mobiltelefon-mágnás azonban most elárulta, hogy takarékoskodik és spórol, ahol tud, beleértve a farmernadrág vásárlását is.

A nyilvánosság előtt nem fognak látni csillogó kabátban. Azok csak a jótékonysági vacsorákra valók. Otthon egy 29 fontos (13 ezer Ft) Zara farmerben és ingben vagyok

 – idézi a The Sun a milliárdost, aki azt is elárulta, a legnagyobb luxusa, hogy 2009-ben vásárolt egy 1,8 millió angol font (828 millió Ft) értékű helikoptert.

Ez soknak hangzik, de ha milliárdos vagy, ez nem igazán az. Akkoriban szükségem volt rá, hogy gyorsan körbeutazhassam az országot

 – mondta John.

Visszaemlékezett, az első otthonában nem volt sem bútor, sem gáz.

Narancssárga dobozokon ültünk, kölcsönkértünk egy kályhát anyám lakókocsijából, és azon főztünk babot pirítósra, míg végül kitörtünk a szegénységből. De én nem küzdelemnek tekintettem.

A milliárdos üzletember jelenleg egy pazar, 250 millió font (115 milliárd) értékű kastélyban él Mayfairben, amely a gazdagok paradicsoma.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek