KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.18.

Megszakad a szív: két kislány maradt árván, egy hét eltéréssel haltak meg a szüleik

A 8 és 4 éves kislány szülei rákkal küzdöttek.

Szerző P. Flóra

Árván maradt egy testvérpár, miután szüleik pár nap eltéréssel elvesztették a csatát a rákkal vívott harcukban. Nigel Joyce május 31-én, felesége, Marjan június 6-án hunyt el. A család Christchurchben, Új-Zélandon élt. 

 

A nyolc és négy éves Oriana és Emily Joyce számára most a Give a Little oldalon gyűjtenek adományokat. Eddig 289 ezer dollár gyűlt össze, de folyamatosan érkeznek még a felajánlások. John Joyce, az egyik családtag köszönetet mondott szeretteinek és ismeretleneknek nagylelkűségükért.

"A Joyce család szeretné megragadni az alkalmat, hogy megosszák hatalmas hálájukat azért a kedvességért és támogatásért, amelyet az elmúlt hetekben nekik, valamint Nigel és Marjan gyönyörű lányainak ajánlottak fel messziről és távolról" - írta. "Tisztában vagyunk vele, hogy jelenleg sok ember számára nehéz a helyzet, de a nagylelkűség, amit megmutattak, valóban elsöprő. Szeretnénk, ha mindannyian tudnák, hogy a lányokat továbbra is szereti a család és gondoskodik róluk, miközben igyekszünk segíteni nekik átvészelni ezt a nehéz időszakot."

A megindító bejegyzés a „Kia kaha” szavakkal zárult, ami egy maori kifejezés, ami azt jelenti, hogy „maradj erős”.

Nigelnél glioblasztóma agydaganatot diagnosztizáltak és mindössze két hetet kapott az életre. Feleségével azt közölték, hogy mellrákja van. Az élet kegyetlen fintora, hogy amikor befejezte a sugárkezelést és azt mondták neki, a mellrák eltűnt, az asszony látásvesztésre kezdett panaszkodni és görcsrohamai lettek. Ezután kapták a lesújtó hírt: a rák átterjedt az agyára és neki is csak hetek vannak hátra az életéből.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek