KÜLFÖLD

Szerző G.X

Létrehozva: 2024.06.19.

Kitálalt a médium: "Akárhányszor inni megyek, szellemek beszélnek hozzám"

Lassan már teljesen ki van a fiatal szellemlátó. A holtak miatt ugyanis képtelen egy kellemes estét eltölteni a barátaival.

Nem mindennapi módon tudta meg egy fiatal, kétgyermekes édesanya, hogy kapcsolata van a túlvilággal: a hangok ugyanis rendszerint akkor szólították meg őt, amikor a barátaival kimozdultak. Rendszerint arra késztették a szellemek, hogy tegye le az italát és menjen át egy másik bárba. Eleinte nem is tudta, miért érzi úgy, hogy az adott hely nem tetszik neki, és ő maga is betudta annak, hogy simán válogatós, vagy meggondolta magát, és máshoz van kedve. Amikor aztán belefutott abba, akivel találkoznia kell – és akit persze nem ismert –, és átadta számára az elhunytak vagy az angyalok üzenetét, megvilágosodott. Az angliai Plymouth-ban élő 31 éves Zerah Fleming ma már tudja: médium, akit jellemzően bárokban "szólítanak le" a szellemek. Mint magyarázta: ha nem hallgat rájuk, egyre hangosabban és hangosabban beszélnek hozzá, így gyakorlatilag rá van kényszerítve, hogy közvetítse a rá bízott üzeneteket.

Persze sokkal könnyebb lenne az élete, ha a címzett is ugyanazon a szórakozóhelyen lenne, de rendszerint nem így van. Apropó, címzettek: a megszólítottak többsége alaposan ledöbben, amikor az anyuka eléjük áll, sőt, vannak, akik megrettennek.

Zerah a Daily Starnak elárulta: először édesapja halála után kezdett tudomást venni a túlvilágról, de anyukája 2022-es halála után lettek erősebbek a képességei, amiket ma már teljesen elfogad.

A periférikus látásomban angyalok jelennek meg. Látom az alakjukat, a mosolyukat, hogy mit viselnek, érzem, milyen illatuk van. Egy másik képesség, ami igen hamar kialakult bennem, hogy érzem más ember fájdalmát. Ha a gyerekeim megbetegednek, azt is tudom, mert érzem. Amikor a kislányomnak jött a foga, az én fogam is elkezdett fájni

 – magyarázta.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek