KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.06.20.

Összeomlott a család: már hiába próbálták reggel felkelteni az ötéves kisfiút

A család szíve megszakadt a kisfiú elvesztését követően.

Borzasztó tragédiával kellett szembenéznie egy családnak Ausztráliában, még a múlt hónap során. Az ötéves, makkegészséget kisfiukat, Cruzt, egy este szokás szerint lefektették aludni, ám reggel már hiába próbálták meg felébreszteni: a tündéri ötévest váratlanul, álmában érte utol a halál.

Az addig teljesen egészséges kisfiú álmában hunyt el / Fotó: GoFundMe

A kisfiú nagynénje, Siobhan, egy GoFundMe-oldalon - ahol a gyászoló családnak igyekszik támogatást szerezni, ebben a mostani nehéz helyzetben - osztotta meg, amint Cruz elvesztése mindannyiuk szívét összetörte. Mint mondta, a gyermek egy igazi kis harcos volt, aki fénnyel és nevetéssel töltötte meg az életüket.

Cruz egy egészséges fiú volt, aki egy éjszaka elaludt, és soha többé nem ébredt fel. Nem volt korábban semmilyen betegsége, sérülése és nem voltak figyelmeztető jelek

- árulta el a nagynéni, a The Sun beszámolója szerint.

Úgy vélik, hogy Cruz hirtelen gyermekhalál szindróma (SUDC) következtében halt meg. Ez többnyire az 1 és 18 év közötti gyermekeket érinti, az orvosoknak pedig jelenleg fogalmuk sincs, pontosan mi okozza, ahogy arról sem, miként lehetne megakadályozni. 

A bátyámnak és a sógornőmnek nem csak a fiuk elvesztése miatt érzett elsöprő fájdalommal kell szembenéznie, hanem a másik két gyermekükről is gondoskodniuk kell, mialatt a bátyám a veszteség miatt egyelőre nem tudott visszamenni dolgozni. Nem bírom elviselni, ahogy a családom némán küszködik ezzel a fájdalommal. Ezért vagyok itt, és alázattal kérem a támogatásukat

- tette hozzá Siobhan a GoFundMe-oldalon, ahova, a cikk írásának pillanatában, már 7911 dollár (majdnem 3 millió forint) adomány érkezett be.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek