KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.20.

"Három napra kiléptem a testemből, de egy angyal visszalökött"

A tanácsadóként dolgozó nő állítja, három napig testen kívüli élményben volt része, ám egy angyal közölte vele, még nem jött el az ő ideje.

Egy spiritiszta állítja, az öngyilkossági kísérlete után megdöbbentő üzenetet kapott a mennyországi angyaloktól. A 61 éves, cardiffi Julie Poole egy 30 perces interjú során beszélt tapasztalatairól a Life After Life podcastban. Julie szerint magasabb hatalmak azt mondták neki, hogy nem jött el az ő ideje, hogy meghaljon.

Fotó: YouTube

Az önmagát spirituális és személyes felhatalmazást nyújtó coachként, pszichikusként, energiagyógyítóként, hipnoterapeutaként, a vonzás törvényét tanító tanárként jellemző nő azt mondta, hogy egy „lelki birodalomba” került, amikor megkapta az üzenetet.

A spiritiszta elmondta, hogy gyermekkorában „fizikai, mentális, szexuális és érzelmi bántalmazást” tapasztalt, ami miatt meg akart halni, ezért fájdalomcsillapítót vett be, amikor mindössze 21 éves volt. 

A túladagolást követően „testen kívüli élményben” volt része – és ekkor kapott egy olyan erős üzenetet, amely a spirituális világ felé vezető útján elindította. Julie állítja, három napig bizonytalan volt a sorsa, a "túlvilágon" angyalok üdvözölték, akik egy magasabb birodalomba szállították, de közölték vele, még nem érkezett el a halála ideje.

„Hirtelen megláttam magam körül a vezetőimet, az angyalaimat, majd felemeltek, és felvittek a magasabb birodalmakba. Csak arra emlékszem, hogy azt mondtam: »Hazamegyek«, és azt mondták: »Nem, ez nem a te időd«". Azt is mondták neki: "Figyelmeztettünk, hogy túl nehéz is lehet, és most itt vagy 21 évesen, és megpróbálsz meghalni."

Julie elmondta, hogy angyalok azt mondták neki, hogy már három életre szóló szenvedésen ment keresztül. Emellett azt mondta, hogy az angyalok megígérték, hogy 2012 és 2032 között új „aranykor” kezdődik az emberiség számára.

"Ez az aranykor egyenlőséget és igazságot hoz az embereknek, és azok, akik hazugok és korruptak, mind elhullanak. Hamarosan elérkezik az „Armageddon” napja, amikor a „gonosz globális vezetők” elveszítik hatalmukat. Elkapják és kirúgják őket, és azok jönnek be helyettük, akiknek tiszta szívük van, tiszta szándékuk."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek