KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.21.

Halott fogoly szelleme kísért a börtönben: hátborzongató felvétel készült róla

Egy halott fogoly szellemére bukkantak egy skót börtönben.

A brit hadsereg veteránja felcsapott paranormális vadásznak és egy hátborzongató felvételt készített egy skót kísértetjárta börtönben. A dél-yorkshire-i Kyle Thompson a "The Other Side" kollektíva tagja, akik látszólag kísérteties helyekre látogatnak el szellemek után kutatva. És azt mondja, pontosan ezt találta, amikor legénységével a délkelet-skóciai Jedburgh Castle börtönbe ment.

 

A Facebookon élőben közvetítették látogatásukat , és egy követőjük rámutatott egy árnyas fekete alakra a börtön régi ajtaja mellett. "Megkérjük a rajongókat, hogy készítsenek képernyőfelvételeket az élő közvetítésünk során, és sikerült megörökítenünk egy fekete árnyékot, valószínűleg egy foglyot az egyik cellatömbben" - mondta Kyle a Daily Starnak.

Így folytatta: "A csuklyás fogoly szellemének képét az egyik követőnk örökítette meg. Amikor a nyomozásunk véget ért, elküldte nekem a fényképet, és sokkot kaptam. Hogy is ne láttuk volna ezt a sötét és titokzatos csuklyás alakot, amint a cellatömb sarkából néz minket! Még mindig elborzaszt, ha csak ránézek."

Azt mondta, hogy ő és barátai, David Barrett, valamint Jason és Matthew Unsworth azt hitték, hogy a szellem egy Raymond nevű fogolyhoz tartozik. 

"Úgy gondoljuk, hogy a fogoly szelleme egy Raymond nevű negatív szellemhez tartozott, aki a nyomozás során számos eszközön keresztül kommunikált velünk" - mondta Kyle.

Raymond egy telefonos alkalmazást használt a csoporttal való kommunikációhoz – tette hozzá.

– Raymond a Spirit talker alkalmazást használta – magyarázta Kyle. "A Spirit Talker hasonló módon működik, mint a világhírű Ovilus készülék, szót és beszédet állít elő az alapján, amit a telefon érzékelői észlelnek."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek