KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.06.21.

Fehér koporsók egymás mellett: Egymás apró kezét fogva halt meg négy testvér

A négy kisgyerek egy háztűzben vesztette életét, míg anyjuk pizzáért ment.

Négy 11 év alatti kisgyerek vesztette életét egy háztűzben, míg édesanyjuk odavolt pizzát venni nekik. A kicsik egyedül voltak, amikor egy rövidzárlat tüzet okozott.

gyertya gyász halál tragédia veszteség búcsú
Fotó: Pixabay (Illusztráció)

A 2 éves Victoria Sarai Torres Santiago, a négy éves Josué Eliseo Torres Santiago, a nyolc éves Yamilet Zamora Santiago és a 11 éves Josira Ariadne Zamora Santiago mind meghaltak a tűzben. Az anya, Sarai Santiago García pizzát akart venni, az apa, Eliseo Torres Salce pedig kamionos, így a munkája a városon kívülre szólította.

Úgy gondolják, hogy a gyerekek nem tudtak elmenekülni a házból, mert bútorok akadályozták útjukat. Amikor a szomszédok füstöt láttak felszállni az ingatlanból, hívták a mentőket. Miután a szomszédok meghallották a kiáltásokat, kalapáccsal igyekeztek lyukat ütni a falba és az ajtóba.  Mire a gyerekeket kirángatták, már nem reagáltak. A mentők percekkel később érkeztek a helyszínre a mexikói Reynosába, de már nem tudták újraéleszteni a gyerekeket. A hírek szerint a fiatal Josira a testvéreit ölelte, miközben meghaltak. Mire Sarai hazaért, gyermekei meghaltak. A boncolások kimutatták, hogy füstbelélegzés következtében haltak meg.

Az ügyészek állítólag nyomozást indítottak Sarai ellen hanyagság miatt. Egy szívszorító bejegyzésben üzent: „Mindenki megítélheti az életemet, és azt mondhat, amit akar, de a babáim voltak mindenem ebben az átkozott életben. Dolgoztam, éltem és szenvedtem, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt, és sajnos már elmentek, ezt a fájdalmat nem kívánom senkinek. És aki bűntelen, az vesse rám az első követ.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek