KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.23.

Elon Musknak újabb eltitkolt gyermeke született

Az amerikai milliárdos magánélete finoman szólva is kacifántos.

Szerző Ripost

Újabb eltitkolt gyermeke született Elon Musknak a Neuralink technológiai vállalat igazgatójától, Shivon Zilistől - jelentette bennfentes forrásokra hivatkozva a Bloomberg hírügynökség. A portál külön kiemeli, hogy 2022-ben Musknak már születtek ikrei a 38 éves kanadai nőtől, és ahogy most, úgy akkor is próbálták titokban tartani a dolgot. Az új baba érkezésével Musk ismert gyermekeinek száma 12-re nőtt. 

Elon Musknak újabb eltitkolt gyermeke született

Elon Musk és Shivon Zilis egyelőre nem erősítette meg az új gyermekükről szóló sajtóinformációkat, ugyanakkor nem is tagadták azokat. A babáról egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy valamikor 2024 elején született. Nemét és nevét illetően egyelőre nincsenek további információk, se Musk, sem pedig Zilis nem akart beszélni erről. 

A Tesla és a SpaceX tulajdonosának legutóbb 2022-ben volt hasonló ügye, amikor kiderült, hogy ikrei születtek Shivon Zilistől. Akkor a Business Insider derítette ki az babák érkezését, miután Zilis kérvényt nyújtott be egy texasi bíróságra, hogy az ikrek megkaphassák Musk vezetéknevét és Zilis nevét is középső névként. Az ikrek születése után néhány héttel egyébként megszületett béranya közreműködésével Musk második gyereke is Claire Bouchertől.

A legfrissebb hírek kapcsán fontos elmondani, hogy Elon Musk magánélete finoman szólva is szövevényes. A milliárdos vállalkozónak eddig négy nőtől legalább 12 gyermeke született. Az első feleségétől, Justine Musktól hat gyereke született: Nevada Alexander, aki tízhetes korában bölcsőhalálban meghalt, valamint egy ikerpár, majd pedig hármasikrek mesterséges megtermékenyítéssel.

Justine és Elon válása után az üzletembernek 2018-ban ismét gyereke született, ezúttal Claire Bouchertől, akinek az X Æ A-Xii nevet adták, majd tavaly decemberben megszületett Exa Dark Sideræl is béranyától.

A Page Six amerikai hírportálnak nyilatkozva Musk korábban azt mondta, hogy addig szeretne újabb és újabb gyerekeket vállalni „amíg képes időt tölteni velük és jó apjuk lenni”.

Elon Musk az utóbbi években többször hangot adott azon véleményének, hogy riasztónak találja Európa és az Egyesült Államok „termékenységi válságát”. A techmilliárdos egy Tucker Carlsonnak adott interjúban is hangoztatta ebbéli félelmét, a közelmúltban pedig 10 millió dollárt adományozott az Austini Egyetemnek azért, hogy kutassák az emberi populációt.

X Æ A-Xii

Követői azt hitték, csak viccel, de valóban a X Æ A-12 Musk nevet kapta a 48 éves millárdos Elon Musk és barátnője, a 32 éves énekesnő, Grimes első gyermeke.

A kanadai énekesnő közösségi oldalán meg is magyarázta a kisfiú különleges nevének jelentését: az X Æ A-12-ben az X az ismeretlen változó, az Æ AI-t, azaz mesterséges intelligenciát, vagy japán nyelven szerelmet jelent. Az A-12 pedig Muskék kedvenc repülőgépe, az SR-71 elődjére, a Lockheed A-12 szuperszonikus felderítő repülőgépre utal.

Az továbbra is kérdéses, hogy kéne kiejteni a kisfiú nevét, és hogy valóban ez a név került-e a születési anyakönyvi kivonatba.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek