KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.25.

A mennyországban árul építési telkeket egy szekta

A "mennyei" ingatlanok ára 460 ezer forinttól kezdődik.

Egy spanyol-portugál gyökerű, magát egyháznak nevező keresztény szekta építési telkek árusításába kezdett a mennyországban, miután a radikális csoport vezetője bejelentette, hogy erre engedélyt kért és kapott Istentől - jelentette a spanyol sajtó. 

A mennyországban árul építési telkeket egy keresztény szekta

Az "Idők Vége Egyház – Apostoli Szentszék" nevű szekta Facebook-oldala szerint a mennyországi telkek négyzetméterára 250 dollár, azaz átszámítva durván 85 ezer forint, a legkisebb vásárolható földterület pedig 5 négyzetméter. Az oldalon külön felhívják az emberek figyelmét, hogy a mennyben minden telket ingatlanadó terhel, ami a terület értekének tizede. Ezt minden hónap ötödike előtt kell átutalni az "egyháznak".

"Szeretnél megpihenni az Ószövetség Prófétáival? Mit szólnál ahhoz, ha Dávid, Dániel vagy Ezékiel próféták lennének szomszédaid? Milyen élmény lenne egy olyan híres próféta mellett lakni, mint Ézsaiás, Jeremiás vagy Jób?"

- olvasható az ingatlanajánlatot bemutató prospektuson, amin egy nagy ház látható a felhők felett, valamint egy négyfős család, akik épp a mennybe tartanak, továbbá fel vannak tüntetve rajta a fizetési lehetőségek is. Eszerint Visa, Mastercard, Maestro, RuPay, Google Pay és Apple Pay is használható a telekvásárláshoz.

Andrés de la Barra Sánchez szektavezér azt mondta az ajánlat kapcsán, hogy nemrég találkozott és egyeztetett Istennel, aki azt közölte vele, hogy a mennyei földek ismét eladóak. Barra korábban "egyszerű Isten-hívőként" írta le magát, aki 465 alkalommal olvasta el a Bibliát

A hírek kapcsán több orgánum kiemelte hogy az "Idők Vége Egyház" már korábban is eladásra kínált néhány furcsaságot. Régebben a Jordán folyó szenteltvizét árulták 250 dollárért, "igazi" keresztre feszítő szögeket darabonként 400 dollárért, keresztdarabokat 800 dollárért és a hit csodás cseppjeit 300 dollárért. Továbbá kiállítottak 500 dollárért heteroszexualitási, 100 dollárért pedig szüzességi bizonyítványt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek