KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.26.

"A kislányunk szíve valaki másban dobog" - egy 5 éves kislány utolsó kedvessége a világnak

Egy ötéves kislány egy szörnyű balesetben agyhalott lett.

Szerző P. Flóra

Miközben kislányukat gyászolták, a szülők a lehető legnagyobb ajándékot adták ismeretleneknek: a reményt, hogy élhetnek. Ötéves kislányukat elvesztették, de a kicsi utolsó kedvessége a világnak, hogy a szerveivel embereket mentettek meg.

 

Aurora Masters még május 13-án halt meg egy szörnyű balesetben. Öt nappal korábban véletlenül megfojtotta magát egy hinta zsinórjával. Agysérülést szenvedett, az orvosok szerint beállt az agyhalál, így a család meghozta a legnehezebb döntést: lekapcsolták a gyereket a létfenntartó gépekről. Tom és Krystal Masters megerősítette, hogy szerveit a Donor Alliance-nek adták át, egy olyan szervezetnek, amely „megkönnyíti a szerv- és szövetadományozás folyamatát".

„Tudjuk, hogy Aurora szíve valahol dobog” – mondta Krysal, Tom pedig hozzátette, hogy „őszintén segít” nekik együtt élni ez a fájdalommal. "Büszke vagyok a kislányomra. Már eddig is büszke voltam rá, de ő még most is ad. Ez az utolsó kedvessége a világnak" - fogalmazott az édesanya.

A GoFundMe oldalon egy barát létrehozott egy adománygyűjtést, hogy meg tudják segíteni a családot. „Édes Aurora Rae-nk ismét megmutatta nindzsa bátorságát, és a Donor Alliance-szel együttműködve fejezte be ajándékozását. Megmutatta, milyen egy fekete öves” – írták.

A kislánytól június 8-án vettek végső búcsút, és mint írták: "Szívünk összetört, de folytatjuk az utat, hogy tiszteljük és ünnepeljük azokat az ajándékokat, amiket a világnak adott." 

"Amikor Aurora megszületett, én éppen mély depresszióban voltam. De ő olyan volt, mint egy gyógyír. Újraindította az életem. Egyszerűen varázslatos volt. Mindenkit felvidított, kis lámpásként világított az éjszakában" - mesélte az édesapa. Az édesanya annyit tett hozzá: "Csak azt tudom tanácsolni a szülőknek, hogy szorítsák magukhoz a gyermekeiket, szeressék őket minden percben, örüljenek a közös életnek, mert sosem lehet tudni, mikor ér véget".

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek