Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.05.31.

„A férjem megcsalt egy hónappal a szülésem után – amit ezután mondott, az csak rontott a helyzeten”

Teljesen összetört a nő, miután férje éppen a gyermekük születése után csalta meg.

Egy újdonsült anyuka elárulta, hogyan tudta meg, hogy férje megcsalta, mindössze egy hónappal azután, hogy megszülte a babát.

viszony, hűtlenség, kapcsolat, szerető, megcsalás, csalfa, Pexels
Fotó: Pexels

Tovább rontotta a helyzetet, hogy miután kiderült férje hűtlensége, a férfi úgy döntött, elhagyja feleségét és gyermekét, hogy a szeretőjével lehessen. Azonban nem minden sikerült az elvárásai szerint, a szerető ugyanis elhagyta.

Ám annak ellenére, hogy a másik nő kidobta, a férj kifogása, amit a feleségnek mondott, kiverte a biztosítékot a netezők körében. A megcsalt édesanya ugyanis a Redditen közzétette a történetüket, amiben elmondta, a férj őt hibáztatta a házasságuk kudarcáért és azt állította, a nő egyenesen kényszerítette a megcsalásra. Most, hogy a másik nő kidobta, már reménykedik a békülésben, de nem ismeri el, hogy vétkezett.

"Megcsalt a férjem egy hónappal azután, hogy megszültem a közös babánkat. Aztán elhagyott minket, hogy a nővel lehessen. Egyáltalán nem törődött velünk. 8-9 hónapig sírtam utána. A nő kidobta, de még mindig engem hibáztat a rossz házasságunkért és azt mondja, én késztettem csalásra. Nem vagyok tökéletes, de dolgozom, vezetem a háztartást és még az ő igényeit is kielégítettem. Nagyon boldogtalan vagyok, és még mindig fáj, de nagyon úgy tűnik, nem érdekli, mit művelt velem. A szeretője fiatalabb volt nálam, ezért most mindig fiatal nőkhöz hasonlítgatom magam. Még mindig szeretem, de dühös, megbántott és csalódott is vagyok. Nagyon szeretnék dolgozni a házasságunkon, de fáj, hogy ő nem vállalja a felelősséget, és úgy tesz, mintha bárkit megkaphatna, akit csak akar. Azt mondja, jól lesz, még ha elhagyom is."

A kommentelők egy emberként kezdték el támogatni az édesanyát, ahogy abban is egyetértettek, hogy le kell mondania egy olyan férfiról, aki nem vállalja a tetteiért a felelősséget. A többség szerint csak lealacsonyítaná magát, ha egy ilyen férfival maradna.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek