Létrehozva: 2023.07.29.

Felfoghatatlan: családi nyaralás közben halt meg váratlanul a 4 gyermekes édesanya

Teljesen összetört a család, miután váratlanul elveszítették az édesanyát.

Szinte felfoghatatlan: pihenni ment el a négygyermekes édesanya Portugáliába, ám a családi nyaralás tragédiába torkollott. Julie Beaumont ugyanis váratlanul meghalt. Az 58 éves nő halála összetörte barátai és családja, köztük négy gyermeke és 10 unokája szívét.

Julie
Fotó: GoFundMe

A család barátja, Eden McCallum adománygyűjtésbe kezdett, hogy segíteni tudjanak a családnak a temetési költségekben - eddig 3000 fontot gyűjtött össze.

"Julie kiváló édesanyja volt Dellának, Corrinának, Kyle-nak és Kieran Beaumontnak, valamint odaadó lánya Douglas Brearleynek és Lesley Smithnek, akikről haláláig gondoskodott. Emellett szuper dadája volt 10 unokájának. Mindannyian teljes szívünkből hiányoljuk. Még mindig sokkos állapotban vagyunk és meg kell találnunk Julie halálának okát, ehhez azonban haza kell szállítani a holttestét. Sajnos nem volt életbiztosítása, a család pedig nem volt felkészülve ekkora költségekre, ezért segítenünk kell nekik, hogy méltóképpen búcsúzhassanak Julie-tól. Julie tele volt élettel, ő volt a bulik szíve és lelke, bárki fordulhatott hozzá a gondjaival. Hatalmas űrt hagyott a szívünkben" - írta a családi barát a GoFundMe oldalon.

Ez is érdekelhet:

° Lélekszaggató zokogás törte meg a csendet - ez történt a 4 gyerekes Vanda temetésén

° "Maradj velem, nyisd ki a szemed" - zokogva könyörgött haldokló 7 éves kislányának az édesapa

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek