Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.08.

„Egyszerűen nem tudom felfogni” - a 3 éves Ella gyomorfájdalma a rák jele volt

Születése óta küzdött a tüneteivel, de az orvosok három évig nem diagnosztizálták. A kislány édesanyja szíve megszakadt a történtek miatt.

Egy 38 éves édesanya úgy érzi, hogy cserben hagyták a hároméves kislányát, miután a rákos tüneteit székrekedésnek tulajdonították. Ellát születése óta horda orvosi vizsgálatokra, mivel gyomorproblémákkal küzdött. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Amikor azonban a problémák 2023 májusában súlyosabbá váltak, Ella egyre több időt kezdett tölteni a Warrington kórházban. Háromszor vizsgálták meg, mire kiderült, hogy negyedik stádiumú neuroblasztómás, ami a rák egy ritka és agresszív formája. 

„Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy három év alatt, amikor gyomorproblémákkal jártam kórházba, hogyan nem fedezték fel. Laktóz- és tejérzékenységet diagnosztizáltak nála, és minden más alkalommal, amikor ott voltunk, azt mondták, hogy székrekedés vagy vírusfertőzés” – mondta lesújtva Claire Formby, aki azt állítja, hogy kezdetben azt mondták neki: Ellának székrekedése van vagy vírusfertőzése. 

Ella most kemoterápián vesz részt, műtét és egy sor más kezelés előtt áll. Claire elmondta, hogy Ellának vannak jó és rossz napjai, de nincs energiája, és nem mozgékony, hogy szaladgáljon vagy játsszon. 

„Ella csodálatos, aktív volt és állandóan ugrált, egy boldog hároméves, aki óvodába járt. Ella imádta az óvodát, szóval ez szó szerint megváltoztatta az egész életmódját” – emlékezett vissza Claire a régi szép időkre. 

A brit egészségügy sajnálattal értesült Ella diagnózisáról. A kórházi felvételei alapján nyújtott kezelés kapcsán vizsgálat van folyamatban. Claire most pénzt próbál gyűjteni Ella ápolására a GoFundMe oldalán - írja a Daily Record. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek