Létrehozva: 2023.02.02.

Tizenhét hónapon keresztül küzdöttek a 3 éves kislány életéért az orvosok

Hihetetlen összefogás született egy hároméves kislányért. A halálos baleset végül mégis elragadta a családjától.

Szerző K.B.

Épp azelőtt a transzplantációs műtét előtt adta fel a küzdelmet egy hároméves kislány, ami megmenthette volna az életét. Milliókat inspirált kitartásával a csöppség. 

a gyász gyertyái
 

Porsha Williams-t 2021 szeptemberében diagnosztizálták leukémiával, a következő 17 hónapot pedig kórházban töltötte. Csontvelő-átültetést kapott, de akkor kiderült, hogy a tüdejében okozott kár végzetes. Az orvosok a végsőkig küzdöttek érte, már új tüdőt is szereztek Porshának, de a műtétet követő 24 órában meghalt.

„Vicces és rendkívül szerethető kislány volt. Egyszer sem panaszkodott, és úgy küzdött, hogy el sem hinnéd” – kezdte megtört szívű családja a brit Metronak.

„Hazahoztuk Porshát, a hagyományoknak megfelelően nyitott koporsóban feküdt. Olyan békésen és gyönyörűen nézett ki ott fekve, mintha csak aludna. Soha nem fogjuk túltenni magunkat ezen - egymillió év alatt sem. Mindig is kedvesek lesznek számunkra azok a pillanatok, amiket ő adott nekünk. Mindig emlékezni fogok arra, hogy mennyire szerettük őt. A legfontosabb dolog, amit tőle tanultam, hogy hogyan kell valakit igazán szeretni” – búcsúzott a harcos kislánytól a nagymamája.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek