2 hónapja

A 8 gyermekes édesanya 40 évesen már nagymama: "ez olyan csodálatos"

A 40 éves nő szerint ez a legcsodálatosabb dolog, ami történhetett vele.

Egy nyolcgyermekes anyuka ma már nagymama, miután legidősebb lánya kisfiút szült. Marie Buchan (40), aki egy Selly Oak-i lakásszövetkezeti ingatlanban él, felfedte, hogy már van egy unokája, akit Jaydennek hívnak. Az újdonsült - de fiatalos - nagymamának nyolc 10 és 22 év közötti gyermeke van.

"A legidősebb lányom, aki 22 éves, most adott életet egy gyönyörű kisfiúnak, akit Jaydennek  nevezett el. Nagyivá válni csodálatos dolog, és a Buchan család növekszik. Öregnek érzem magam attól, hogy 40 évesen nagymama vagyok, de az élet olyan gyorsan telik" - mesélte Marie.

Az édesanya anyagi körülményei egyre rosszabbak, már élelmiszerbankhoz kellett fordulniuk, hogy valahogy át tudják vészelni a telet. Emellett a trollokkal is meg kell küzdenie, az interneten ugyanis többször a szájára vette a közösség, akik bántották amiatt, hogy ennyi gyereket szült a semmire és most segélyekből kell eltartania magát.

Marie elmondta, hogy hetente több tucat ilyen üzenetet kap névtelen fiókoktól, és az emberek azt mondják, hogy ő egy rakat szerencsétlenség, sőt, néhányan addig merészkednek, hogy a halálát kívánják.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!